Mam problem z nortonem IS 2008 w Mozilli 3

O to mam taki problem. Gdy miałem internet explorer’a 7 u góry przeglądarki wyświetlał mi się pasek nortona a w Mozilli 3 tego nie ma. czy norton działa w tylko na IE 7 czy może on non stop działa w tej przeglądarce tylko nie pokazuje “tego loga norton’a” . Prosił bym o dość szybką odpowiedx jeśli to co napisałem jest dla kogoś niezrozumiale. niech napisze to postaram sie napisać zrozumialej :slight_smile: :wink: :stuck_out_tongue:

Posiadam NIS 2008 i nie mam problemu z paskiem “Phishing Protection”. Zobacz, czy w Widok -> Paski narzędzi jest ptaszek przy Show Norton Toolbar.

NIS 2008 nie jest kompatybilny z FF3 i dlatego nie ma tego paska. Mam ten sam problem.

NIS 2008 jest kompatybilny z FF3.

Zobacz na http://www.symantec.com/norton/internet-security

Internet browsers (phishing protection)

* Microsoft® Internet Explorer 6.0 (32-bit only) or higher

* Mozilla® Firefox® 2.0 or higher

Może kontakt z pomocą techniczną rozwiąże problem?

To może wyszła jakaś poprawka na NIS, ale ja nic o tym niewiem. Pare tygodni temu nawet temat założyłem i tam mi napisano, ze nis08 nie jest kompatybilny. Próbowałem nawet przeinstalować NIS, ale dalej tego nie ma. No cóż chyba pozostaje czekać na NIS 2009

o to chodzi że u mnie w “widok” nie ma nortona :confused: przeszukałem całą przeglądarkę jak i nortona ale nic nieznalazłem związanego z ty m :? czy może mi ktoś w tym pomóc?

Zainstaluj FF2

zostanę chyba przy IE 7 tam nie mam takich problemów :slight_smile: