Chodzi o to że mam problem z pobraniem filmów z Facebooka ale ze swojego konta podejrzewam że tam mam mnóstwo filmów jednak Facebook tak się teraz pozmieniał że nie da się zobaczyć wszystkich filmów bo on usunął teraz zakładkę filmy i teraz zamiast tego są rolki lub Facebook watch i próbowałem za pośrednictwem opcji centrum kont wyesportuj swoje informacje i myślałem że powodem jest zakres dat i było ostatni rok i jak to dałem to pobrały mi się tylko częściowo trzy filmy i nie wszystkie i akurat nie te rolki tylko te ostatnie trzy filmy z tego roku i tylko filmy te trzy się pobrały bez żadnych zdjęć i powtarzam że to nie były wszystkie pobrane filmy tylko część bo pamiętam że jeszcze miałem filmik gdzie byłem w McDonaldzie nie możliwe żebym ja to kasował z Facebooka bo to nie przypominam sobie tego nie wiem kompletnie co z tym robić i też zdjęcia mi się nie ściągają a wszystkie opcje tam miałem zaznaczone nie wiem czy istnieje jakiś kontakt z Facebookiem czy to odpowiada bot lub zapytać się gdzieś na innym forum czy co robić nie wiem dlaczego dla mnie Facebook było dziełem przechowywania plików dużo plików też mam na zdjęcia google dysk Google i Dropbox