Witam. Mam problem z wysyłaniem meila z komórki. A mianowicie mam SE T610 i potrzebuje mieć zdjecie zrobione tym telefonem na kompie. A kabla ani podczeriweni nie mam. WIec chciałem wysłać meilem to zdjecie jako załącznik. Wpisuje adres e-meil itd ale jak wysyła…to po chwili pokazuje sie jakiś bład i na tym sie konczy… Moze tzreba pozmieniać coś w ustawieniach ? Jesli ktoś wie jak pozmieniać w telefonie zęby można było wysylać bardzo proszę o pomoc. Dodam że mam w Plusie. Czekam na pomoc. Z góry dziękuje.
jak bys chcial to bys przez chwile pomyslaj i doszedl do wniosku ze albo trzeba zadzwonic do biura obslugi klienta i tam ci wszytko powiedza a nawet sami ci to ustawia lub ( troche ruchcu by ci nie zaszkodzilo ) przejsc sie do salonu plusa widac leniwy jestes bo w necie mozna znalesc takie zeczy
Złączono Posta : 30.11.2005 (Sro) 16:29
najlepiej jakbys odwieddzil strone plusa i tam poszukal na pewno jest tam konfiguracja konta bo pewnie wlasnie o to chodzi
Tylko że problem w tym że do salonu PLUSA mam z 20km a nie posiadam samochodu wiec to jest nierealne. A na NEcie szukam i nie moge znaleźć, gdybym znalazł nie pisał bym tego tematu ;/