Mam skrypt i staty + grafike ale jak umiejścić na stronce?


(Ram Bo14) #1

jw. chodzi mi o to że http://better.ovh.org/graficzne.php <--- to co tu jest chciałbym z boku umiejścić na stronce ale nie wiem czemu nie chce wyświetlić używam komendy <? include('graficzne.php'); ?> i nic


(Skr3czu) #2

Daj tak.


(L337 Crew) #3

a może dlatego, że plik graficzne.php ma nagłówki itd ?

Usuń z niego wszystko (

i doctype - jeśli jest) .


(Skr3czu) #4

L337 Crew sprawdzalem i wszytko dziala.


(Ram Bo14) #5

(Monczkin) #6

better proszę umieszczać wszelkie kody, logi etc. w znacznikach, po to one są - popraw to


(Skr3czu) #7

Zobacz:

:arrow: http://skr3czu.boo.pl/ooo.php


(Ram Bo14) #8

no tak to wiem że działa http://www.better.ovh.org/graficzne.php ale ja chciałbym żeby to co jest na http://www.better.ovh.org/graficzne.php było obok "rekrutacji"