Tak jak wyżej napisałam, mam oprogramowanie Visty i drukarkę, która nie chce drukowac i nie wiem dlaczego? Może ktoś by mi pomógł rozwiązać ten problem?Sprawa pilna
A może jakieś szczegóły? Z tego co wiem jak również w własnego doświadczenia, to Vista nie chętnie współpracuje z urządzeniami HP.
Miałem problem niedawno z inną HP po wydrukowaniu PIT-ów i musiałem usunąć sterowniki i ściągnąć aktualne i zainstalować ją od nowa i zaczęła ponownie drukować. Program PITOWY mi coś namieszał i pierwsz moje wrażenie było - drukarka padła
A więc tak. Nie mogłam zainstalować w ogóle do końca drukarki. Ale z początku pomimowe niepełnego zainstalowania drukarka drukowała, jednak coś się jej “odmieniło” i przestała. Teraz w ogóle nie chce wykryć drukarki i pojawia się, żę nie rozpoznano urządzenia:(( proszę pomóżcie:( aha i zainstalowałam dosłownie przed chwilą oprogramowanie ze strony hp i też mi pojawia się, że nie wykryto urządzenia:(
– Dodane 11.03.2010 (Cz) 19:25 –
co mam zrobić?może ktoś wie i mógłby napisać? z góry dziękuje…bardzo mi zależy na czasie
– Dodane 14.03.2010 (N) 18:50 –
czy nikt nie może mi pomóc:((prosze:((