Tak jak w temacie - tylko co z tym zrobić żeby były. Ten sam problem występuje w napisach przy odtwarzaniu filmów.
Następny problem: czy jest możliwość automaycznego montowania partycji Fat32 po odpaleniu kompa??
Tak jak w temacie - tylko co z tym zrobić żeby były. Ten sam problem występuje w napisach przy odtwarzaniu filmów.
Następny problem: czy jest możliwość automaycznego montowania partycji Fat32 po odpaleniu kompa??
yyyy… co? :shock:
A co do pierwszego problemu, to przydałoby się info na temat aktualnie posiadanego systemu operacyjnego
Mam dwa systemy Win 98 i Mandrake 10 official i pod Mandrake nie wyświetla mi polskich znaków w nazwach plików (na partycjach Fat32) tylko “krzaki”, a kodowanie mam ustawione na 8859-2… i co dalej??
Widzisz w Linuxie windosowe “śmieci” ponieważ windows używa innego kodowania (zdaje sie Win-1260) czy jakoś tak. Może jak w Linuksie zmienisz kodowanie :lol: na windosowe to będziesz oglądał ładne podpisy pod ikonkami ale nie wiem jak będzie wyglądał wtedy twój Mandrake Jesli ci sie uda to powodzenia jeśli nie to lepiej sie przyzwyczaj do krzaczków ;).
Jest możliwe, poszukaj na forach linuksowych.