Witam. Jestem posiadaczem nawigacji tomtom Go 1005 (wersja bez slotu na kartę pamięci). Wie ktoś z was jak wgrać do niej nową mapę?
Z góry dzięki
Witam. Jestem posiadaczem nawigacji tomtom Go 1005 (wersja bez slotu na kartę pamięci). Wie ktoś z was jak wgrać do niej nową mapę?
Z góry dzięki
Najwyższy czas zapoznać się z instrukcją obsługi urządzenia i zacząć myśleć.
Po co karta pamięci jak jest gniazdo USB?
Czytaj: http://lmgtfy.com/?q=TomTom+Go+1005+jak+zaktualizowa%C4%87+mapy
Kolego, kultury trochę. Jestem nowy i zielony w tej kwestii więc troche wyrozumiałości proszę…
Co ma wspólnego z tym, że jesteś tu nowy jeśli nie postarałeś się w najmniejszym stopniu aby zapoznać się ze stroną techniczną urządzenia?
Ja tego urządzenia nawet z kilometra nie oglądałem a rozwiązanie Twojego problemu znalazłem w niecałą minutę. No wiem zielony w temacie TomToma jestem i to pewnie dlatego…
Widzisz, bo tak się składa, że skorzystałem z google i “oficjalnych” metod, lecz one nie przynoszą skutku. Postępowałem zgodnie z instrukcjami na stronie TomTom, niestety w pewnym momencie się zacina, dlatego chciałem zasięgnąć rady kogoś, kto się zna, bo może jest inny sposób. Zaznaczyłem w temacie że nie ma slotu kart, ponieważ znalazłem już instrukcje lecz dla wersji z w/w wyposażeniem. [ciach]
Daruj Sobie takie teksty, w poście otwierającym słowem nie wspomniałeś o próbach zastosowania rozwiązań dostępnych w Google, nikt na forum nie ma szklanej kuli i z fusów też nie bardzo da się wywróżyć czego próbowałeś a czego nie. Określaj się jaśniej to nie będziesz odnosił wrażenia, że jesteś traktowany tak a nie inaczej. Przestrzegam