Masowy Problem z przeglądarkami - google

Witam,

Otoż mam pewien problem z każdą z moich przeglądarek żadna z nich:

Mozilla

Google Chrome

Nie chce otworzyć mi stron którę są związane z google lub z niej pochodzą.

Nie mogę zalogować się na youtube :

Problem z google chrome:

Strona internetowa jest niedostępna.

The webpage at https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?uilel=3&service=youtube&passive=true&continue=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fsignin%3Faction_handle_signin%3Dtrue%26nomobiletemp%3D1%26hl%3Dpl_PL%26next%3D%252F&hl=pl_PL&ltmpl=sso might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Więcej informacji na temat tego błędu

Poniżej wyświetlono oryginalny komunikat o błędzie

Błąd 102 (net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Nieznany błąd.

Mozilla:

Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.google.com.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internet

To samo dzieje sie gdy wchodze na facebooka

Stało sie gdy odinstalowałem pewnego wirusa i zablokowałem na nim połączenia z niektórymi stronami.

Proszę o pomoc

Acha i gdy wpisuje w google chrome zapytanie np dobreprogramy Opera to wyskakuje ten sam błąd co jest opisany wyżej.

Z góry dziękuję za pomoc

Pokaż zawartość pliku hosts z C:\WINDOWS\system32\etc. Zawartość wklej np. na wklej.org, a tutaj podaj link.

127.0.0.1 localhost

127.0.0.1 activate.adobe.com

127.0.0.1 www.google.com

127.0.0.1 www.yahoo.com

127.0.0.1 www.hackforums.net

127.0.0.1 www.leetcoders.org

127.0.0.1 www.facebook.com

127.0.0.1 www.myspace.com

127.0.0.1 www.friendster

127.0.0.1 www.store.steampowered.com

127.0.0.1

edit ok już sobie poradziłem wystarczyło tylko usunąć zawartość tego pliku z tych adresów. Dziękuje za wskazówkę i za poświęcony czas.

Temat do zamknięcia