Tak jest wygodniej :lol:
Rozumiem jeszcze to że ściągałeś, ale tego że się tym chwalisz na publicznym forum to już nie jestem w stanie pojąć.
Tylko że sęk w tym że nie ma czego :oops:
ryzyk fizyk :]
nie ryzykujesz, nie zyskujesz
@fiesta, a czemu mam nie pisać, czego to można dokonać na maturce ?
fiesta
mamy takie społeczeństwo
wiedza się nie liczy, ważne jest kombinatorstwo :!:
jestem takim przykładem - ściągnę to zaliczę -
rzeczywistość okazała się inna - qwa teraz muszę nadrabiać zaległości, bo poszedłem na łatwiznę - WITANY młodych w spółczesnym życiun
Jeżeli to uważasz za dokonanie, to niestety nie mamy o czym rozmawiać :x :x :x
Poczytaj uważnie to co napisał Monczkin.
Mario życze Ci powodzenia I za innych maturzystów też trzymam kciuki !
monczkin nie przesadzaj w tak milym i luznym temacie
Panowie czy wy nie zdawaliscie matury???
Tak bylo jeszcze przed waszym narodzeniem i tak bedzie po Waszym :x
Luz
Czy wiedza maturalna ma az tak wielkie znaczenie???
Czy w tym wieku mozna wiedziec co chce sie robic???
Jasne,ze nie.Zostawmy naszym maturzystom to co im sie nalezy ,a czas pokarze jak sobie poradzą.
Bardzo wam zazdroszcze tych swietnych i sympatycznych przezyc z waszego okresu zycia.
Powodzenia i nie badzmy bufonami
Wcale nie uważam tego za bufonerię ale uważam że chwalnie się tym nie ma sensu, bo czym tutaj się chwalić swoją niewiedzą ??
Matura nosi zwyczajową nazwę “egzamin dojżałości” i to ma być właśnie jej dowodem :hahaha:
W innych krajach za takie postępowanie można wylecieć ze szkoły, a że u nas jest to tolerowane to zupełnie inna sprawa.
hehe tylko czemu za to winić uczniów przecież pisząc maturę nie siedzą na sali sami… mają za nadzór nauczycieli
więc nauczyciele pozwalają na pewne rzeczy, a uczniowie z nich skrzętnie korzystają
:lol:
Napiszesz, jak bedziesz wiedział.
To nie chat
znam juz wyniczki
polski - dst.
geografia - dst.
jestem zadowolony, ocenki identyko jak na probnej
jutro ustna z gegry, qrcze komisja nie za wesoła ;/
“Państwowo” zdana matura tyż powód do zadowolenia
gratulacje
liczy sie ze zdane ,wartosci ocen nie maja zadnego znaczenia-kiedys sie przekonasz.Pozdrawiam
mnie to lotto, czy bede mial mature czy nie, 2 czerwca egzamin zawodowy, i to dla mnie cel, chce bowiem robić “kariere” w dziale gastronomicznym
pozatym na kazdym kierunku na studiach, na ktore bym chial isc jest chemia, a ja z chemi to bardzo kiepski jestem a tam zapewne podstaw nie biorą
is back :]
ustna gegra na 4, jakie loozackie pytania trafiłem to kosmos
właśnie wróciełm z obywatelskiej postawy, na przeciwko mojego bloku prawie, spłoneło mieszkanie