Matura!

Tak jest wygodniej :lol:

Rozumiem jeszcze to że ściągałeś, ale tego że się tym chwalisz na publicznym forum to już nie jestem w stanie pojąć.

Tylko że sęk w tym że nie ma czego :oops:

ryzyk fizyk :]

nie ryzykujesz, nie zyskujesz :slight_smile:

@fiesta, a czemu mam nie pisać, czego to można dokonać na maturce ?

fiesta

mamy takie społeczeństwo :slight_smile:

wiedza się nie liczy, ważne jest kombinatorstwo :!:

jestem takim przykładem - ściągnę to zaliczę -

rzeczywistość okazała się inna - qwa teraz muszę nadrabiać zaległości, bo poszedłem na łatwiznę - WITANY młodych w spółczesnym życiun :stuck_out_tongue:

Jeżeli to uważasz za dokonanie, to niestety nie mamy o czym rozmawiać :x :x :x

Poczytaj uważnie to co napisał Monczkin.

Mario życze Ci powodzenia I za innych maturzystów też trzymam kciuki !

monczkin nie przesadzaj w tak milym i luznym temacie :slight_smile:

Panowie czy wy nie zdawaliscie matury???

Tak bylo jeszcze przed waszym narodzeniem i tak bedzie po Waszym :x

Luz :slight_smile:

Czy wiedza maturalna ma az tak wielkie znaczenie???

Czy w tym wieku mozna wiedziec co chce sie robic???

Jasne,ze nie.Zostawmy naszym maturzystom to co im sie nalezy ,a czas pokarze jak sobie poradzą.

Bardzo wam zazdroszcze tych swietnych i sympatycznych przezyc z waszego okresu zycia.

Powodzenia i nie badzmy bufonami :smiley: :smiley:

Wcale nie uważam tego za bufonerię ale uważam że chwalnie się tym nie ma sensu, bo czym tutaj się chwalić swoją niewiedzą ??

Matura nosi zwyczajową nazwę “egzamin dojżałości” i to ma być właśnie jej dowodem :hahaha:

W innych krajach za takie postępowanie można wylecieć ze szkoły, a że u nas jest to tolerowane to zupełnie inna sprawa.

hehe tylko czemu za to winić uczniów :stuck_out_tongue: przecież pisząc maturę nie siedzą na sali sami… mają za nadzór nauczycieli :wink: więc nauczyciele pozwalają na pewne rzeczy, a uczniowie z nich skrzętnie korzystają :smiley: :lol:

Napiszesz, jak bedziesz wiedział.

To nie chat

znam juz wyniczki :slight_smile:

polski - dst.

geografia - dst.

:slight_smile:

jestem zadowolony, ocenki identyko jak na probnej :slight_smile:

jutro ustna z gegry, qrcze komisja nie za wesoła ;/

“Państwowo” zdana matura tyż powód do zadowolenia :stuck_out_tongue:

gratulacje

liczy sie ze zdane ,wartosci ocen nie maja zadnego znaczenia-kiedys sie przekonasz.Pozdrawiam

mnie to lotto, czy bede mial mature czy nie, 2 czerwca egzamin zawodowy, i to dla mnie cel, chce bowiem robić “kariere” w dziale gastronomicznym :slight_smile:

pozatym na kazdym kierunku na studiach, na ktore bym chial isc jest chemia, a ja z chemi to bardzo kiepski jestem :frowning: a tam zapewne podstaw nie biorą :frowning:

is back :]

ustna gegra na 4, jakie loozackie pytania trafiłem to kosmos :slight_smile:

właśnie wróciełm z obywatelskiej postawy, na przeciwko mojego bloku prawie, spłoneło mieszkanie :slight_smile: