Witam, otóż dnia 21.12.2011 roku dokonałem przelewu z paypal na rachunek bankowy mBank czekam do dziś czyli 27.12.2011 rok i pieniędzy na koncie mBank nie ma choć na paypal pisze, że status wysyłania jest zakończony, prosiłbym o pomoc co moge w tej sytuacji zrobić.
Zwróć się do paypal z zapytaniem co jest grane, z reguły taki przelew powinien trwać kilkanaście minut, przynajmniej tak jest w bliźniaczym payu
Ludzie już o wszystko pytają na forum dp… a właśnie, jaki papier toaletowy mam kupić? 3 czy 2 warstwy?
Dobra koniec śmiechu i wracamy do tematu.
Przeglądnij FAQ PayPala - jeśli się nie mylę przelew idzie 3 dni robocze (przynajmniej kiedyś tak chodził, jak korzystałem) - doszła możliwość szybszego przelania na konto PayPal, ale “Z” chyba idzie nadal tak wolno.
Podłącze się do tematu bo sprawa dotyczy paypal. Czy miał ktoś taką sytuację. Mam konto od jakiegoś czasu. Praktycznie z niego nie korzystam. Wczoraj o 4 rano miałem trzy przelewy nieautoryzowane w żaden sposób przez moją osobę. Dwa wychodzące (z tego co doszedłem w celu zakupu gry Minecraft) i jeden przelew na moje konto. Czy ktoś miał taką sytuację? I jak postępował w tej sytuacji? Oczywiście sprawa już zgłoszona do tego nieszczęsnego PayPala.