Witam. Mam Problem. Mam medal of honor Allied assault ale nie moge go zainstalować. Gdy instalator dochodzi do 47% napęd przestaje pracować i wywala mi płyte. Mam Windowsa 7 64bit
Płyta nie jest uszkodzona, tzn. porysowana? Może spróbuj zainstalować z obrazu płyty (ściągnij gdzieś w internecie) wpisując oczywiście oryginalnego CD key’a.
Cieszę się, że ktoś jeszcze chce grać w takie stare gry. Ile to lat ja sam w nią grałem…
Thx. Pomogło. To chyba nie jest piractwo bo mam oryginalną grę. Tylko musze ściągnąć bo mi nie działa.
– Dodane 04.06.2012 (Pn) 8:15 –
A i mam Edycje War Chest ze wszystkimi dotatkami. Tylko 1 płyta instalacji mi nie działa.Jak chcesz to moge ci dać obrazy płyty.
Jeśli masz oryginalną wersję to o ile się nie mylę, w Polsce każdy może zrobić kopię zapasową legalnie zakupionej gry, mimo tego, że zabrania tego licencja (ta, którą można przeczytać podczas instalacji).
Jeśli masz uszkodzoną płytę to może idź tam gdzie kupiłeś grę i ci ją wymienią. Można by też skontaktować się z EA Polska. Słyszałem, że wymiana u nich bardzo sprawnie przebiega. Wtedy oczywiście musiałbyś wysłać pudełko wraz z zawartością.