MegaDrive.pl - czy ta chmura już nie istnieje?

Witam!
Miałem tam konto z materiałami dla moich widzów YT. Wpisuję login i hasło i nic… Link do pliku przekierowuje do strony logowania…

Czyżby powywalali to wszystko? :open_mouth: :frowning:

Ten hosting plików chodził bardzo fajnie. Brakowało tylko aplikacji na Androida czy iOS… Wersja webowa całkiem dobrze zrobiona… Teraz co, koniec?

1 polubienie

Spróbuj resetować hasło po przez klikanie „zapomniałem hasła” (tekst w prawym rogu pola na hasło).

Potem zostaje namierzyć formularz kontaktowy do twórców strony: podobno ten - https://megawrzuta.pl/contact.php

Hasło poprawne, zapisane w Google Passwords. Synchronizuje ten manager haseł z Kontem Google.

Imam na tel ten link i co? To:

Mają awarię albo zwinęli się. Ich strona główna również zgłasza błąd a na mediach społecznościowych nie dodają nic nowego od lat. MegaWrzuta.pl ostatni wpis z 2019

Tam masz komentarz kogoś, że strona nie działa, napisany 41 tygodni temu. Pewnie się zwinęli tylko domenę trzymają żeby ją dobrze sprzedać.

Pliki trzymalem jeszcze kilka miesięcy temu.

Nie MegaWrzuta s MegaDrive.

Nie myl z MEGA. xD

Czyli wszystkie pliki dla widzów, tj. Konfiguracje dla moda Extra Options cla NFSU2, konfigurację dla moda polepszającego grafikę w NFSU2 oraz NFSMW, same mody, savy i takie tam utracone?

Na dysku Google, MEGA, czy OneDrive nie chciałem trzymać tego. To moje prywatne chmurki. Podobnie z Box Drive, pCloid czy iCloud. Tyle.

Dropbox mały za free. Wszystkie dyski mam za free.

Hmm, włączam w tym momencie https://megawrzuta.pl/ i działa, wcześniej miałem dokładnie ten komunikat błędu co z Twojego screenshota. To ja już nie wiem

Napisz do nich z zapytaniem co się stało z Twoim kontem, to wygląda na ich główną domenę z formularzem kontaktowym Meganetwork

Spróbuj też teraz resetu hasła, bo najwyraźniej mieli chwilowo jakieś prace techniczne, strona wcale się nie zwinęła jak założyłem.

Zobaczę jutro na pc. Dzięki i dobrej nocy.

Działa poprawnie.

Jak to?
Www MegaDrive.pl i co, nie mogę się zalogować.

Może rzeczywiście źle hasło, nie deserowe go.

Przez Facebooka też nie da się zalogować.

Link

haha!
Pisałem, nie mylić z MEGA.

www.mega.nz, to jest MEGA.

www.megadrive.pl to polski hosting plików i chmura. Pokazałem na SS.

Próbowałem zresetować hasło i co? Okienko, gdzie podaję E-Mail, klikam Enter i to:

„Goły” HTML lub CSS lub PHP.

?? Uwalony kod?

A to nawet nie znałem. Pewnie dosyć młode.

No nie wiem, bo jak nagrywałem o modzie dla NFS U2 Extra options, to jeszcze to śmigało.