Menadżer zadań, nie mogę np. zmienić priorytetu, zakończyć niektóre procesy

Witam, mam problem z menadżerem zadań a konkretnie jak chcę np. zakończyć jakiś proces wyskakuje (oczywiście mam administartora)

Konkretnie to jak chcę zakończyć proces winmsgballoonclient.exem, który pojawił się po zainstaowaniu uTorrent i od tamtego czasu mi kompa muli i chcę się go pozbyć jednak jak chcę go usunąć to wyskakuje, że jest włączony. Wcześniej tego procesu nie było. Wie ktoś co mogę zrobić? (Skanowałem Avastem i nic nie wykazał)

ks225

Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.

Nie masz przypadkiem w Programach i funkcjach (Panel sterowania) aplikacji RAIDXpert, lub coś podobnego? Jeśli tak, to odinstaluj.

Usunąłem tą aplikacje RAIDXpert ale to jednak nic nie dało . Poradziłem sobie z usunięciem tego pliku jednak, gdy chciałem zmienić priorytet w jakiejś grze znowu było to samo. 

ks225  - tytuł po zaleconej zmianie jest równie “konkretny” jak poprzedni. Podane w tytule dane dotyczące systemu, procesora nie mówią nic o problemie. Popraw tytuł na konkretny, mówiący o problemie. Więcej uwag nie będzie.