Witam, mam problem z menadżerem zadań a konkretnie jak chcę np. zakończyć jakiś proces wyskakuje (oczywiście mam administartora)
Konkretnie to jak chcę zakończyć proces winmsgballoonclient.exem, który pojawił się po zainstaowaniu uTorrent i od tamtego czasu mi kompa muli i chcę się go pozbyć jednak jak chcę go usunąć to wyskakuje, że jest włączony. Wcześniej tego procesu nie było. Wie ktoś co mogę zrobić? (Skanowałem Avastem i nic nie wykazał)
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
Usunąłem tą aplikacje RAIDXpert ale to jednak nic nie dało . Poradziłem sobie z usunięciem tego pliku jednak, gdy chciałem zmienić priorytet w jakiejś grze znowu było to samo.
ks225 - tytuł po zaleconej zmianie jest równie “konkretny” jak poprzedni. Podane w tytule dane dotyczące systemu, procesora nie mówią nic o problemie. Popraw tytuł na konkretny, mówiący o problemie. Więcej uwag nie będzie.