Czemu messenger pokazuje mi status aktywności osoby z którą nie rozmawiałam nigdy na fb i nie jest moim znajomym?
Nie mam żadnych interakcji z tą osobą, nigdy nie wchodziłam na jej profil.
pokazuje mi tą osobę na pierwszej liscie, która się wyświetla ?
Jak jest twoim znajomym, to może dlatego ją/go pokazuje,
raczej nie trzeba pisać z osobą, może wystarczyć przypadkowy lajk posta (ja tak zrobiłem kuzynce i widzę ją na liście aktywności kiedy była lub jest zalogowana).
Jak nie jest znajomy, nie obserwujesz jej/go to dziwny błąd… (Facebook to nie Tinder czy Badoo do nowych znajomości).
FB może listę sortować nazwiskami/imionami/ID profilu (raczej już go nie ma w url a popularne jest /imie.nazwisko.liczba
zamiast „profile=XXXXXXXXXXXXX
”) lub „losowo” z utrzymaniem stanu na nieokreślony czas (dzień, tydzień, miesiąc, rok).
Poznanie algorytmu mieszającego może stanowić dobrą zagadkę.
Popraw temat wątku bo tak napisałeś, ze nawet Chińczyk by nie zrozumiał o co biega
„Tajtyl” poprawiony, ingerować w opis wątku może tylko autor lub moderator (wpis nie dostał uprawnień edycji Wikia by społeczność mogła edytować jak ma „poziom zaufania 2” lub wyższy).
Próba pierwsza:
Czemumessengerpokazujemistatusaktywnościosobyzktórą nierozmawiałamnigdy nafb?Messenger - widoczny status z osobą jaką nie nigdy piszę na FB ~ (???)
Próba druga:
Messenger - widoczny status z
osobąjaką nie nigdy piszę na FB ~ (???)Messenger - widoczny status osoby z jaką nie nigdy piszę na FB (???)
Jesteście członkami tej samej grupy na FB?