Jeśli pokazuje wam się coś takiego jak koledze chudy507 ,wchodzicie w Panel sterowania wybieracie “Konta użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne”–>“Konta użytkowników”,jeśli macie dwa lub wiecej kont wybieracie to na którym będziecie grali w metka i klikacie “Włącz lub wyłącz funkcję Kontrola konta użytkownika” dajecie zgode i odchaczacie funkcję kontrola… Po tym potrzebne jest ponowne uruchomienie kompa.I odtąd możecie grac w metka bez żadnych udostępnień plików dla swojego kompa ze swojego [x)].
Jak było coś nie halo to piszcie tutaj.Powodzenia!
PONIEWAŻ NIE WIEDZIAŁEM CO ROBIĆ Z MOIM 1 PROBLEMEM TO W ZIOŁEM PŁYTKĘ I NAGRAŁEM METKA2 U KOLEGI I WŁĄCZAM I WYSKAKUJE MI METIN2.BIN 740 TO PO PROSTU SZUKAM SOBIE W FOLDERACH ALE NIC I PATRZE JEST COŚ TAKIEGO W FOLDERZE Z GROM PATCHUPDATER I ODPALIŁEM TO TO JEST PO PROSTU METIN2 TYLKO ODPALANY PRZEZ TO I METEK DZIAŁA
po pierwsze jest podane dość jasno wyżej jak to zrobić ale ok, napisze wam to jeszcze łatwiej.
Wchodzicie w folder gdzie zainstalowaliście grę np. u mnie:
D:\Program files\ . teraz szukacie folderu Metin2_PL
jak go znajdziecie nie otwieracie go, klikacie prawym przyciskiem, i szukajcie “udostępnianie…” klikacie w to, otworzy wam się okienko, klikacie na administratora, w moim przypadku “Justi…” i na dole klikacie udostępnij. Program zacznie udostępnianie i wyskoczy komunikat “możne to potrwać parę minut…” czekacie, jak to się skończy śmiało można grać. Bynajmniej u mnie pomogło i widziałem parę komentarzy gdzie również pomogło.
Zrobiłem już to wszystko ale dalej wyskakuje mi błąd tyle, że TORENT_PATCH_ERROR
Coś tam …error 3:
System nie może odnaleźć określonej ścieżki.
Dokładnie tak mam napisane i nie wiem co mam z tym zrobić takiego problemu tu jeszcze nie widziałem no chyba, że cos przeoczyłem Wielkie dzięki z góry Pomocy
mam to samo co kolega chudy507 udostepnilem wszystko i nie dziala ze zlosci usunelem metina i teraz sciagam od nowa z instalek a nie z orginalnej strony bo jak sciagalem z orginalnej strony to w porownaniu do kolegi brakowalo mi jednego folderu spropboje z ta kontrola rodzicielska jak juz mi sie sciagnie
kurde belans jak instaluje Metin2_PL_20100318 to mi błąd wyskakóje w czasie instalowania : C:\Program Files\Metin2\pack\patch1.epk Wystąpił błąd podczas próby kopiowania pliku:Plik zródłowy jest uszkodzony. Możesz ponowić nieudaną czynność, zignorować ją, aby ominąć ten plik (nie zalecane), lub przerwać instalację. jest coś takiego na dole: przerwij,ponów próbę lub ignoruj. pomocy!
A co zrobić jak wyskakuje mi taki komunikat ? "Sorry,Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again.
POMÓŻ KTOŚ ,bo jak miałem innego wina to działało a jak teraz xp mam to nie wiem o co caman . ;/ ']