Jake temacie
Dotrwałem ostatnio Redmi Note 8t o bawię się MIUI. Odkryłem tam odtwarzacz filmów z klientem youtube jednak działa on średnio.
Warto o tym robić film na kanale?
Z góry dzięki za zdanie i opinie
Jake temacie
Dotrwałem ostatnio Redmi Note 8t o bawię się MIUI. Odkryłem tam odtwarzacz filmów z klientem youtube jednak działa on średnio.
Warto o tym robić film na kanale?
Z góry dzięki za zdanie i opinie
Nie ma złych tematów. Bywają źli autorzy.
OK, ale chodziło mi o zdanie co do tego playera…
Robiłem już film o MI Music:
MI Music, czyli odtwarzacz muzyczny od Xiaomi z funkcją oglądania teledysków REDMI NOTE 8T - YouTube
Premiera w czwartek
W czwartek to jest premiera nowego salonu MediaExpert - przeniesili się do budynku z 300 metrów dalej (mierzone linijką map Google w lini prostej).
Pewnie w starym czynsz za wysoki a nowy zaoferował złączenie 3-4 sal w jedną (większą od tej w starym lokalu) z mniejszym czynszem.
Pytanie, czy odtwarzacz video w telefonie jest tak skomplikowany, że trzeba robić o nim filmy? Nie mówię o jakości merytorycznej takich filmików.
Oczywiście, jeżeli to lubisz, to możesz sobie kręcić.
Ach, zrobiłem… Dorwałem Redmi Note 8T od taty i mam okazję teraz…
Oto link:
W czwartek to jest premiera nowego salonu MediaExpert - przeniesili się do budynku z 300 metrów dalej (mierzone linijką map Google w lini prostej).
@krystian3w hehe, ale mnie rozbawiłeś
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.