MicroSD - gdzie wgrać grę .obb?

Witam,

Posiadam telefon Samsung Galaxy mini 2 (GT-S6500D).

Problem w tym, że mam zajęty cały telefon i mam 200 MB. Chciałem wgrać sobie 1,4 GB gry na telefon, więc kupiłem MicroSD 8 GB. Wszystko jest git, lecz posiadam problem. Gdzie wgrać folder:

com.rockstargames.gtavc w tym folderze jest plik main.11.com.rockstargames.gtavc.obb

U brata jest git, bo on ma większa pojemnosc w telefonie (16 GB). Ja niestety mam 1,8 gb-.-

Próbowałem utworzyć foldery Android > obb > i tutaj wgrać ten folder ale niestety nie działa.

W dodatku na microsd mam utworzone foldery:

.android_secure

oraz

LOST_DIR

Pozdrawiam.

Na pewno musisz mieć zrobionego roota, jeśli masz zamiar tak zrobić, ponieważ karta MicroSD jest jako Extsd. A pliki gier mają domyślnie ustawione zapisywanie na sdcard czyli tej wewnętrznej telefonu.

O ile mi wiadomo to wszelakie apki na androida można zainstalować tylko w pamięci telefonu, bo na karcie nie będą działać, choć mogę się mylić.

Nie chodzi mu o samą aplikację .apk tylko o dane do gry aplikacja + dane np. 1.5Gb (GTA III)

własnie, mam zainstalowaną gre Vice City - sciagnalem .obb vice city i chcialem wgrac na microsd - dacie jakąs instrukcje jak wykonac tego roota co trzeba pobrac itd?

To już w takim razie zapraszam tutaj:

http://forum.android.com.pl/f665/tutori … 00-185873/

Ale i tak w sumie nie widzę sensu instalowania tej gry w tym telefonie, gdyż jest on zdecydowanie za słaby.