Biegle władam językiem “Google translator” więc wczoraj chciałem użyć tłumacza z poziomu L640 no i jedno mnie zaskoczyło :
W telefonie włączył się wibracje bez przerwy (dziwne)
Nie mogłem usunąć części tekstu ani wrócić z powrotem do strony głównej a jedynie po zamykać karty (dalej wibrował)
Przeglądarki internetowej nie mogłem zamknąć bo ikony nawigacyjna (te na dole :strzałka, windows lupa) nie działały, nie było reakcji na "dotyk"
Microsoft Lumia 640LTE Windows 10 Mobile . Wczoraj byłem zmuszony wyjąć baterie bo przyciski fizyczne po bokach nie działały .
Obecnie jest ok ale ciekawi mnie o co tu chodzi? “tel zawiesił się” bo przesadziłem z tekstem, który był trochę większy od tego tekstu co teraz piszę (tylko w eng)?
Spróbuj powtórzyć dokładnie co robiłeś. Jeśli tym razem też tak się stanie - będziesz miał dowód, że była to wina Google Translate. Ale ja obstawiam, że po prostu system się zawiesił i stąd taki efekt (brak reakcji). Może to też być znak, że powoli sprzęt umiera.
Posiadam ten telefon i widziałem wiele dziwnych rzeczy, jak: chwilowy wysoki kontrast na wyświetlaczu czy martwy ekran po wciśnięciu zbyt wiele razy przycisku wygaszania.
Nigdy nie miałem tak jak Ty, ale jakbym miał, to wcale bym się nie zdziwił.
Ja moją Lumię 730 odłożyłem do szuflady. Tego sie nie da używać. Nie dlatego, że to zły system, a dlatego, że żadne aplikacje nie działają jak należy. Deweloperzy całkowicie olali tę platformę