CzajAn - ta wersja jest ze wszystkimi produktami z rodziny Office. Po dodaniu klucza reszta będzie, tyle że w ograniczonych z góry ilościach uruchomień (30 bodajże, może mniej nawet) a te, które zostaną ‘wykupione’ kluczem zostaną odblokowane i ograniczenie zniknie. To tak gwoli ścisłości, żeby nie było ;]
to sam musisz pilnować na ilu instalujesz, Office da się aktywować ileś razy i po którymś tam razie będziesz musiał aktywować po prostu przez telefon, jak na jednym odinstalujesz to możesz zainstalować na drugim w końcu to wersja BOX czyli dowolnie możesz przenosić licencje.
BTW
niestety akademika raczej nie można nazwać gospodarstwem domowym, idąc tym tropem cały blok trzeba by było nazwać jednym gospodarstwem…
Koniec końców aktywacja i tak na jeden klucz będzie na max 3 komputery, więc nie rozumiem devil33 o co chodzi ; )) Przy próbie aktywacji kolejny raz tego samego klucza wyświetli się komunikat o niepowodzeniu akcji. Sam w domu korzystam z 2 na 3 możliwe, próbowałem instalować kiedyś 4 raz ale nie da się, aktywacja się nie powiedzie.
No to ja też wiem, że to nie jest zgodne licencją, wiem że obejmuje ona 1 gospodarstwo domowe. Tylko mówię o tym, czy akademik można brać pod uwagę jeśli mówi się o gosp. domowym.
Czyli jednym zdaniem to podsumowując, jeśli chcesz kupić licencję z kumplami na spółkę, nie może jej używać każdy z Waszej trójki. Musielibyście być spokrewnieni ;]