Microsoft Update nie działa

Witam,

Mam laptopa HP Compaq 610 z Vistą oraz Microsoft Office 2003. Chciałbym zainstalować aktualizacje do Offica a jest problem bo gdy wchodze do: Start :arrow: Wszystkie Programy :arrow: Windows Update :arrow: Zmień ustawienia to nie mam opcji pobierania aktualizacji dla innych produktów Microsoft ! Jak mam to naprawić potrzebuje Offica a nie mam podstawowych aktualizacji. POMOCY !

Masz legalna viste, office’a…? Czy przy instalowaniu Office’a zaznaczyles ze chcesz dostawac aktualizacje przez windows update?

matmaxalez , Legalna Viste mam a nie wiem czy zaznaczyłem musze przeinstalować

Dodane 15.01.2010 (Pt) 18:39

Ale mnie Office nie pyta w ogóle o to czy chce aktualizacje !

“Ale mnie Office nie pyta w ogóle”

Normalne ze nie pyta,

“Czy przy instalowaniu Office’a zaznaczyles ze chcesz dostawac aktualizacje przez windows update?”

“matmaxalez, Legalna Viste mam”

A Office’a tez?

Wchodzisz w Windows Update i tam powinna być opcja otrzymywania aktualizacji nie tylko do Windows ale także do innych programów, m.in. Office. Chodzi o tą opcje Click here for details tak jak na tym obrazku: http://bayimg.com/image/jaepnaacl.jpg Oczywiście w polskiej wersji Windows będzie się ona inaczej nazywać. Jak znajdziesz, to klikasz na to i z tego co pamiętam uruchomi ci się IE i zainstaluje najnowszą wersje Update Agent czy coś takiego, ty będziesz musiał tylko potwierdzać.

Wszystko pięknie wygląda i tak wszystko idzie aż tu nagle:

http://wstaw.org/p/a30a

Próbowałem tej funkcji wielokrotnie i tak mi wyskakuje robiłem wszystko co się da.

Co tak mało wyświetleń na miliony użytkowników Offic’a tylko ja miałem taki problem ?? Proszę pomóżcie mi

Spróbuj kliknąć prawym klawiszem myszy na windows Update w viście w start-Wszystkie Programy-Windows Upadate…Prawym klawiszem myszy i uruchom aktualizacje jako administrator…Może się uda…

pila19 , to samo czekam na dalsze propozycje. To jest dla mnie ważne.

Dodane 16.01.2010 (So) 0:04

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !