Mam laptopa HP Compaq 610 z Vistą oraz Microsoft Office 2003. Chciałbym zainstalować aktualizacje do Offica a jest problem bo gdy wchodze do: Start Wszystkie Programy Windows Update Zmień ustawienia to nie mam opcji pobierania aktualizacji dla innych produktów Microsoft ! Jak mam to naprawić potrzebuje Offica a nie mam podstawowych aktualizacji. POMOCY !
Wchodzisz w Windows Update i tam powinna być opcja otrzymywania aktualizacji nie tylko do Windows ale także do innych programów, m.in. Office. Chodzi o tą opcje Click here for details tak jak na tym obrazku: http://bayimg.com/image/jaepnaacl.jpg Oczywiście w polskiej wersji Windows będzie się ona inaczej nazywać. Jak znajdziesz, to klikasz na to i z tego co pamiętam uruchomi ci się IE i zainstaluje najnowszą wersje Update Agent czy coś takiego, ty będziesz musiał tylko potwierdzać.
Spróbuj kliknąć prawym klawiszem myszy na windows Update w viście w start-Wszystkie Programy-Windows Upadate…Prawym klawiszem myszy i uruchom aktualizacje jako administrator…Może się uda…