Microsoft Visual C++ pomoc przy obsłudze

Witam, dopiero co nabyłem książkę Język C++ Szkoła Programowania ponieważ chcę nauczyć się C++ i zainstalowałem sobie wymieniony w temacie kompilator Visual C++ 2005 Express Edition ale niestety nie mogę się w nim połapać. Próbowałem już wielu kompilatorów i różnych sposobów znalezienia jakiegoś poradnika ale w internecie nie ma tego czego szukam więc postanowiłem napisać tutaj. A chodzi mi konkretnie o to że gdy próbuję wykonać swój pierwszy program w C++ naciskam przycisk Compile w dolnym okienku Output pojawia mi się następujący tekst:

1>------ Build started: Project: program.cpp, Configuration: Debug Win32 ------

1>Compiling…

1>program.cpp.cpp

1>c:\users\łukasz\documents\visual studio 2005\projects\program.cpp\program.cpp\program.cpp.cpp(12) : fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add ‘#include “stdafx.h”’ to your source?

1>Build log was saved at “file://c:\Users\Łukasz\Documents\Visual Studio 2005\Projects\super.cpp\super.cpp\Debug\BuildLog.htm”

1>super.cpp - 1 error(s), 0 warning(s)

========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

A to kod programu

#include 

int main()

{

using namespace std;

cout << "Zabaw się językiem C++.";

cout << endl;

cout << "Nie pożałujesz!" << endl;

return 0;	

}

Prosiłbym o wytłumaczenie powyższego komunikatu i jeżeli ktoś zna się na tym programie wyjaśnienie jak stworzyć program od skompilowania do uzyskania efektu w postaci programutj. co muszę zaznaczyć, wybrać itp. ponieważ w książce działanie i obsługa tych programów nie została wyjaśniona.

Przecież pisze ci po ludzku:

Did you forget to add ‘#include “stdafx.h”’ to your source?

Czy nie zapomniałeś dodać ‘#include “stdafx.h”’ w kodzie?

Dołącz ten wiersz przed lub po '#include