Mifrofon. Nie działa


(Superziom27) #1

Zawsze normalnie sprawnie działał mi mifrofon , gdy pewnego dnia wbijam na Skype i mi mikrofon nie działa. Nie wiem w czym jest problem . Jeżeli coś mam wam podać to piszcie. :x :frowning:

Sprawdzałem przednie i tylne wejście do mikrofonu

Z góry thx


(M Zganiacz) #2

W ustawieniach dźwięku (ten głośniczek w pasku; sprawdź opcje->właściwości->nagrywanie czy masz zaznaczony mikrofon) - sprawdź czy nie jest wyciszony.


(Naruto4fan) #3

Ja też tak mam! Prosze o pomoc!!


(Superziom27) #4

a jak mam to sprawdzic jak dochodze do tego momentu ;d

beztytuugt8.th.jpg


(M Zganiacz) #5

Jak już wejdziesz w ustawienia i zrobisz to co napisałem wyżej to powinien się pojawić dodatkowy pasek z głośnością mikrofonu - zobacz czy nie ma zaznaczonej opcji wycisz lub czy nie jest na najniższym poziomie.

W dniu 03.07.2008 , o godzinie 15:39 został dopisany post przez Matek84

Dzięki krzycho12 za pomocnego screena


(Superziom27) #6

cfb510aaaaaaaaaa.JPG

o to chodzi?? co mam tam zmienić?

bo sie trochę pogubiłem. jeżeli nie o to to daj jeszcze raz jak to mam zrobić plx

pozdro :stuck_out_tongue:


(system) #7

Ej jaka karta dzwiękowa?


(Superziom27) #8

w umowie pisali zintegrowana . mowie to nagle sie stało. komp z 5 miechów juz ma. Jak sprawdzić kartę dźwiękowa bo w mój komputer > sprzętu> >menadżer sprzętu > i tam nic nie ma ;D

526daaaaaaaaaaaaaa.JPG

W dniu 03.07.2008 , o godzinie 17:08 został dopisany post przez krzycho12

no pomóżcie ;d

W dniu 03.07.2008 , o godzinie 22:25 został dopisany post przez krzycho12

już wszystko działa :smiley: