Mikrofalówka z Grillem - Przepisy

Witam , mam do was prośbę , kupiłem sobię mikrofalówkę SHARP R-667-A i ma ona grill kwarcowy ale nie ma funkcji termoobiegu . I teraz mam prośbę do was zebyście mi napisali jak zrobić dobrego Hotdoga , Podgrzać pizze , kiełbaske itp… Bo u mnie nie jest napisane dokładnie ile Stopni tylko np 100P - full moc , 50P itp… I czy jak nie mam termoobiegu to moge sobie np zrobić pizze? Przypiec Zapiekanke? Jak zrobić hot-doga bo wiem ze trzeba jakoś parówke przypiec czy podgrzać bo nie chce jej gotować tylko jakoś podpiec zeby byla taka jak na stacjach czy w barach … bo widziałem jak w barze babka w mikrofali parówe robiła :slight_smile: heh i tak samo jak zrobić dobrą kiełbaske przypieczoną? i tak samo jak odgrzać sobie pizze albo picie …? bo instrukcja jest marna więc nie piszcie komentarzy typu zobacz w instrukcje :smiley: Wierzę W Was !:slight_smile:

olaboga :shock:

Szkoda, że nie zapytałeś jak się bigos robi.

Buehehehe, nie wytrzymie już :smiley:

Hehe rzeczywiście smiejsznie wyszło :smiley: ale mi nie chodzi o to jak się robi hotdoga tylko zebyście mi powiedzieli jaka temperatura ile % P , czy Grillem czy zwyczajnie podgrzewanie itp:D hehe bo to ze hotdoga się robi z parówy i bułki to wiem;P