Tak jak w temacie. Kupiłem dziś mikrofon dokładnie Tracer Screamer. Działa tylko przy odsłuchiwaniu ale trzeba go trzymać blisko ust i słabo go słychać. Posiadam windows 7 Home Premium 64bit chipset AMD K15 IMC płyta główna MSI A88XM-E35 V2. Proszę o pomoc ponieważ mikrofon jest mi potrzebny. Z góry dziękuję
- prawy przycisk myszy na ikonce głośnika w tray
- wybierz urządzenia nagrywające
- wybierz swój mikrofon i kliknij przycisk Ustaw jako domyślne
Druga rzecz do zrobienia
- w tym samym miejscu co wyżej kliknij na mikrofon prawym przyciskiem myszki i wybierz właściwości
- przejdź do zakładki poziom
- zrób ssa i wstaw na forum, ale raczej masz go tam przyciszonego i trzeba ustawić na 100%
Niestety mam problemy z Internetem więc będę pisał. Cały czas jest ustawiony jako domyślny A jak chcę wejść w poziomy to nie ma tam nic
Jak polepszy się sytuacja z Internetem to będę mógł wysyłać ssy
Słuchaj, mam poradnik dla Ciebie wodzu: https://mega.nz/#!TwsE0aaC!46KpaXdyB5RVlY8PY-ABoUs0_DGL0x4yNFsvLk5E2pA
A i wybacz za rozgadankę, ale musiałem po krótce wytlumaczyć, co od czego itd. no i za amatorkę, ale myślę, że zrozumiesz o co tutaj kaman.
A jeśli masz już zainstalowany sterownik i nie działa dalej, to głupotę walnąłem ze zwrotem, ponieważ możesz zreinstalować sterownik i po ponownym uruchomieniu systemu cieszyć się dawnym działaniem karty dźwiękowej
Prawidłowe wyjaśnienie kro po kroku. Podaj jeszcze ssy dla rozjaśnienia i będzie pomocna wypowiedź dla pobocznego uczestnika działu
Jak pisałem to byłem (i w sumie dalej jestem) w pracy więc nie bardzo mam możliwość na takie zabawy .
To dodaj instalując (i będą w domu oczywiście) ten program: https://app.prntscr.com/pl/ i dodaj z opcji kopiuj ssy szybkie na forum Po za tym w msconfig wyłącz autostart tej apki wraz z systemem i będzie so cool.
Też możesz wejść w BIOS i w odpowiedniej zakładce zmienić lub wyszukać (w starych płytach z BIOS to było Azalia Codec) coś podobnego z sugestii. I odpowiedz, jeśli Ci się udało naprawić problem i opisz jego rozwiązanie. Bo potem trzeba będzie domknąć temat.