Nie ma nadziei?
Ale co to znaczy, że nie działa? Głoś w ogóle nie jest rejestrowany, czy znów rejestrowane jest wszystko, co jest odtwarzane w systemie? A możesz pokazać wszystkie ustawienia sterowników od karty dźwiękowej?
To znaczy że dźwięk działa, słychać mnie doskonale jak i innych lecz mikrofon nadal wyłapuje inne dźwięki z gier np. strzelanie, głosy co dla osób po drugiej stronie jest denerwujące.
Mnie chodziło bardziej o to, czy są jeszcze jakieś inne ustawienia w panelu dźwiękowym karty Bloody oprócz tego.
A co to za nieznane urządzenia?
A normalnie sterowniki do karty dźwiękowej instalowałeś?
Ale nie instalowałeś dodatkowego oprogramowania? Tylko to, co zainstalowało się prze Windows Update?
Żadnego dodatkowego, jak mówiłem na integrze wszystko działa idealnie a ta karta zbiera dzwięki. @Dimatheus
- Czyli czekaj - jak podłączysz mikrofon i słuchawki do karty zintegrowanej, to wszystko jest ok?
- Próbowałeś usunąć sterowniki i zainstalować je jeszcze raz?
A odpowiedź na to?
- A jakiego systemu używasz? Windows 7?
- Masz możliwość sprawdzić kartę na innym sprzęcie?
Windows 8.1 i narzazie nie mam możliwości ale będę próbował
Jeśli przetestujesz sprzęt na innym komputerze, będzie łatwiej zweryfikować, gdzie leży problem. Na razie podejrzaną jest sama karta, bo w systemie wszystko wygląda oki.
Narazie jestem w pracy ale jutro postaram się przetestować tą kartę u kogoś. Tymczasem zostawię temat otwarty.
Pomogło wyłączenie sterownika Realtek i Nvidia w menadżerze urządzeń. Bardzo Dziękuje za pomoc wszystkim