:hahaha:
Po co ci taka zabaweczka? I to za taką kasę? :-o
:hahaha:
Po co ci taka zabaweczka? I to za taką kasę? :-o
/cenzura/ ale z was dzieci… Piszecie o Pocket mini bike chociaż w życiu tego nie widzieliście a co lepsze nie jeżdziliście na tym ja miałem jednego pocket i kupuje teraz drugiego po wpakowaniu do niego Big Bore+Sportowy wydech+Sportowy Gaznik możę osiągnąć prędkość do 100km/h ale to niestety jest szaleństwo jechać z taką prędkościa na takim pocket. Producent podaje ze pocket rozwija prędkość do 70km/h jest to częsciowo prawda ponieważ zależy ile ważysz i na jakiego pocketa trafisz. Ja waże około 55kg i jechałem na nim około 67km/h prędkość została mieżona samochodem ale jak iż samochodowy licznik o jakieś 10% się myli to wynikło z tego że jade własnie dokladnie 67km/h
Szczerze mówiąc warto kupic pocketa jest naprawde dużo zabawy z nim wzbudza w pośrut ludzi zachwyt.Jest zdecydowanie wart swojej ceny. Od czasu do czasu może coś się w nim popsuć zapchać gaznik bądz filt paliwa ale to naprawa w 10 minut nie przysporzy problemów. Wracając jeszcze do tych simsonow motorynek czy *****… skuterow one są ***** warte już lepjej kup tego pocketa z palcem w***** mozna te ***** przescignąć pocket jest znacznie szybszy lepszy i ladniejszy… Jak masz kupować motor pierwszy to kup pocketa z szczerego serca ci radze.
Pozdrawiam.
Złączono Posta : 28.08.2007 (Wto) 18:25
I *****… Mnie takie osoby jak wy *****… nie wiecie jak tym się jezdzi jak się sprawuje a ***** … oceniacie.*****
Przeczytaj uważnie - ilość wykropkowanych wulgaryzmów świadczy o tobie…
Otrzymujesz warna i Zakaz pisania na Forum.
Lektura obowiązkowa dla ciebie to Regulamin Forum.
Gdy będziesz gotów, by zdać relację z jego zapisów - skontaktuj się ze mną - być może będziesz pisał na Forum - kulturalnie…
Agaton
już lepiej se kupić rower :roll:
na kosiarkę do trawy przerobić…
Złączono Posta : 28.08.2007 (Wto) 18:42
błahahaha,powiem szczerze,ta wypowiedź jest żałosna
a miałem z tym stycznośc w wesołym miasteczku,pierwsze co pomyślałem jak to zobaczyłem:jak na to usiąść ?? :mrgreen:
Proszę na przyszłość niekopiować do posta nieocenzurowanych wypowiedzi innych, Joan
hahaha wyprzedź mojego skutera tym :D:D powodzenia hahaha
a simsony ile maja ? 3-4 czasami wiecej …
A jak sie dobrze postarasz to pojedziesz koło 80km/h
A te mini scigasze jada do 50 km/h
Te silniki od pocket’ów się kręcą do 13 tys. obr/min i jadą ok 70 km/h więc zwykłe chińskie skuterki wymiękają wiem bo jechałem
chińskie tak
można kupić dla zabawy bedzie można coś porobić na nudnej imprezie
mój simak leciał 90km/h a z górki zamykał szafę (100 km/h) ale włożyłem w niego dużo serca
Dziecko żal mi Cię - po Twoich postam domyślam sie ile masz lat i zero kultury
Simson to jest coś. Kolega mojego ojca ma simsona i zrobił 150 tys. km bez żadnego remątu i jeździ dalej. Ja mam ten motorower i chodzi mi bez zarzutów.
A takim Pocket bikem to zrobisz góra 1000 km i sie rozleci. To jest zabawka "MADE IN CHINA"
Tak samo te skutery za 3000 czy 2500 z biedronki, to jest szajstwo.
Kolega ma ten skuter i był kilkanaście razy w servisie, acha i części trudnoiej znaleźć i są droższe.
Cześć
Nie mieliście styczności to nie piszczcie głupot. Mini bike daje świetną zabawę. Kolega miał wyskoczyliśmy pare osób i sobie na zmiane jeździliśmy co dawało frajdę. Ja przy wadze 85 kg jechałem około 50 km/h. A jeździ się tym bardzo łatwo, mi nie sprawiało żadnych problemów a mam 180 cm
Czery , moze to sprawia frajde ale poczekaj jak przjedziesz tym 1000 km czy tam wiecej.
Eeee… Proszę?
Pomyśl, silniki formuły 1 kręcą 20 tyś obr. więc jak silnik z kosiarki może kręcić 13 tyś?
Normalnie… Każdy motocyklowy silnik wyciągnie bez problemu 9tys… nawet stary rozlatujący się…
jak sie nie znacie to sie nie wypowiadajcie -.- pocket moze i czesciej sie psuje niz jakis inny “skuter czy simson” ale i tak za naprawe za pacisz o wiele mniej niz za kupno czegos lepszego. Pocket wyciaga 8700 obr/min w najtanszej wersji. Po tuningu tego mozna wyciagnac z 90 km/h. Jest nawet NOS do zamontowania w tym ale to juz przesada ;d http://www.mini-bike.pl wejdzcie w oferta i tam macie podane parametry techniczne. I dopiero potem sie wypowiadajcie
A ja mam zamiar kupić. Mam 14 lat i mieszkam na wsi. Na Pocketa nie trzeba mieć prawa jazdy ani karty moto rowerowej bo nie jest dopuszczony do ruchu.
misiek6337 ,
łaaał, suuuper jesteś
idź szybko do łazienki albo jakąs torebke sobie weź
misiek6337 , archologiem jesteś zobacz datę ostatniego posta!
wogule tym pocket mozna jezdzic po chodnikach w miescie albo po ulicy ?? bo z tego co sie orjentuje to nie ubezpiecza sie tego ani nie trzeba miec zadnej karty na to
mati123 , one są nie dopuszczone do ruchu, ponieważ nie mają homologacji.
aha to wogule co za gowno skoro mozna tylko tym po wioskach jezdzic;/ bzdura powinno byc traktowane jak rower z tymi silnikami jako bagaznik a nie. ale dzieki