Misja Gta sa

Misja nazywa się Og Loc. Trzeba jechać z dwoma gangsterami do więźienia i zaczekać na tego Og Loc. Potem trzeba jechać do domu tego gosćia i po chwili trzeba odzyskać jego motor skradziony. I tutaj prosze o pomoc. Nie Moge dorwać tego typa co kradnie ten motor og loca bo takie korki tam są że nie moge się przepchnąć i jak ktoś na mnie wjedzie samochodem i sie wywale to złodziej ucieka i misja przegrana. Próbowałem równo 13 razy to zrobić i nie wyszło. dacie jakieś wskazówki gdzie mam się ustawić itp?

p.s ten złodziej jak trafi wogóle w jakiś samochód to przejeżdża przez niego :expressionless: jakby był niewidzialny :?

Czy to jest ta misja że jedziesz do takiego domku i wchodzisz po schodkach i tam gosc ucieka motorem ??

Jesli to ta to trzeba wsiąsc na tego ścigacza co tam stoi kolo domu i jechac za tym gosciem. ja jechalem ulica i go zlapałem…znaczy zabiłem.

tak o tą misje chodzi. ale mnie zawsze jakiś smochód potrąci i misja jest przegrana więc mam prośbe żebyście mi powiedzieli gdzie najlepiej byłoby ustawić się by go dorwać. dziękuje :slight_smile:

nie ma sensu robic nowego tematu do kazdego problemu z misja wiec dopisze tutaj

przeszedl ktos ta misje na lotnisku w lv gdzie gonisz samolot na motocyklu a potem wjezdzasz na jego poklad chodzi mi dokladnie oto jak dogonic ten samolot bo ja probuje od tyg i nawet na troche sie do niego nie zblizylem pomocy

Przeczytaj ten 43-stronny temat. Pamiętam, że tam była opisana to misja

Update

Znalazłem! http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … lot#246272

Ja jechałe za mni aż sie zatrzymał koło kolegów i wtedy go dopadłem

po próbuje dalej :slight_smile:

ja bym radził za nim nie szarżować, tylko spokojnie jechać w jego ślady, w końcu w pewnym miejscu się zatrzyma, tam go dopadniesz.

ja tez :slight_smile: jechałem i dopiero kiedyt sięzatrzymał sam go zabiłem :stuck_out_tongue:

mi też się wczoraj udało :slight_smile: nareszcie :stuck_out_tongue: