McDracullo daj zdjęcie
ej no dla kogoś jest ta ładna, dla innego inna, należy się tylko cieszyć, że wogóle mamy piękne Polki 8)
McDracullo daj zdjęcie
ej no dla kogoś jest ta ładna, dla innego inna, należy się tylko cieszyć, że wogóle mamy piękne Polki 8)
a mi się nie podoba szczególnie, jak się uśmiecha, bo wygląda po prostu głupkowato
a na tym zdjęciu http://wiadomosci.onet.pl/6348,8,0,0,1,pokaz.html wygląda jak transwestyta :lol: to moje autentyczne odczucia
ładniejsze to ja mam koleżanki http://83.14.145.2/rafal/laski.jpg (najładniejsza zamazana
jak wysyłała zdjęcie, to powiedziała, że musi się ocenzurować, bo głupio wyszła :lol: )
Fakt :mrgreen: jak Miriam :x
no nie wiem :mrgreen:
średnia wieku 14? Toć to jeszcze prokurator!
Prześle Ci na gg, bo nie wyraziła zgody żeby wrzucić zdjęcie na forum…
Mi się najbardziej podobała 2 oraz 17
Zgadzam się, że trochę dziwnie wygląda jak się uśmiecha… Także zgadzam się z tym, że ma tak zxeza ( tak wygląda na zdjęciach ).
pasztet, dobrze że nie oglądałem tych wyborów bo bym sobie popsuł humor tylko. Wszystkie te miss są jakieś takie zwyłkłe z wyglądu, wszystkie przeznaczyłyby nagrode na cele dobroczynne, wszystkie kochają dzieci, wszystkie tańczą, wszystkie malują itd. itp. żenada :x
Tak się przyjęło,że wszystkie pomagają światu :lol:
A słyszeliśćie, co ona napisała w jakimś formularzu przed wyborami. Mężczyzna powinien być uczciwy jak bracia Kaczyńscy, nieugięty jak Ludwik Dorn, sprawiedliwy jak Ziobro i wymieniła jeszcze paru ministrów z obecnego żądu(mi.in. ministra Wassermana), a najładniejszy jest Wojciech Olejniczak- lider SLD.
Śmiać mi się zachciało, do tego tłumaczyła się, że miała taką chwilową wenę. Nic dziwnego, że wygrała jak tak pięknie opisała gabinet rządzący… :shock:
PS Ten wywiad usłyszałem dzisiaj w wiadomościach.
Gdyby wygrała inna kandydatka to zapewne i ją byście “ładnie” opisali.
O gustach się nie dyskutuje ;]
Tutaj bardzo ładnie wyszła
DeViL , wg. mnie tutaj wyszła jeszcze gorzej niz na wcześniejszych zdjęciach ;]
O mamo, jakie ona ma “oczy”…takie kształtne, o mamo…
jak tak sie na nia juz napatrzylem w roznych wiadomosciach to dochodze do wnisoku:
co jak co ale najladniejsza to ona nie jest przynajmniej nie zasluguje moim zdaniem na miano miss
no ale co tam wyglad przeciez sie nie liczy
Dziewczyna o przeciętnym wyglądzie
Daję jej 7/10 :mrgreen:
O ludzie, ale wy jesteście, pochwalcie się swoimi dzewczynami, no jak narazie jeden pokazał, ale …
pokażcie swoje to dopiero się pośmiejemy, a dla mnie jest ładna, jak wszystkie, choć są ładniejsze
No i tu cały pies jest pogrzebany, jest ładna ale nie piękna, a to chyba jeden podstawowych wymgów do tytułu miss prawie 40 milionowego kraju. Nie przeczę że jest elokwentna i inteligentna ale to jeszcze nie wszystko przy takim zaszczytnym tytule.
W wywiadzie powiedziała, że ma orginalny i niepowtarzalny wygląd, ale chyba tylko pod jednym względem - większość kobiet (prawnie wszystkie) gdy się uśmiechają wyglądają lepiej a ona odwrotnie. Przez te zęby :shock: :shock: :shock: . Nie wim jak na miss word wypadnie.
ALE BYŁY ŁADNIEJSZE, SZKODA, ALE COŻ…
Może jej ktoś wybije. :mrgreen:
Jak się nie uśmiecha to jest ładna …