Miss Polonia 2006 Marzena Cieślik

W sam raz na raz :slight_smile: Niezła foka ale były lepsze… Dużo lepsze :slight_smile:

Dziś przywitaliśmy naszą Miss w jej rodzinnym mieście w Wolinie.

Zrobiłem kilka fotek, jeśli ktoś chciałby je zobaczyć to mogę pare tutaj umieścić.

Muszę powiedzieć (tak jak już wcześniej wspomniałem) jest to bardzo sympatyczna, miła, skromna no i oczywiście ładna dziewczyna “na żywo” ;]

DeViL wrzuć. :stuck_out_tongue:

DeViL dawaj zdjęcia,

i ja o tym wiedziałem :wink:

wigrus - my jako nieliczni z wielu nie zwątpiliśmy w urodę Miss z Wolina :smiley:

Brakuje jej czegoś… Jak to było na rambo nie ma w oku tygrysa (czy jakoś tak) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ale może być

Ehhh :expressionless: Oglądałem z nią wywiad. E to już moja laska jest prwawie tak jak ona :lol: 8). U mnie w mieście też były wybory miss hehe jak chcecie się pośmiać to mogę wziąść te fotki od kumpla i wrzucić.

DeViL wrzuć te fotki zobaczymy jak wygląda jak nie pozuje. E ja myśle że na miss world będzie “obstawiać tyły” Ta “2” powinna zostać miss bo jest super :wink: :lol:

najładniejsza była 2 ( Burak ), to ona powinna wygrać, a i tak dostała najwięcej nagród i tytułów :smiley:

A mnie się najbardziej podobały 2 kandydatki wspomniana Burak oraz Julia Iwaszko.

dzisiaj jakaś powtórka była.

można było spaść z krzesła słuchając odpowiedzi niektórych kandydatek.

już wiem czemu ładniejsze nie wygrały :slight_smile: nie tylko wygląd się liczy.

Marzena Cieślik może nie jest jakaś super ładna, ale i nie przesadzajmy - jest ładną kobietą. do tego dość gładko odpowiedziała na pytania, także “coś” w głowie ma.

Krytyka nie ominie nikogo nawet Miss Polonia :wink:, ale ciekawe jakby była dziewczyną któregoś z forumowiczów to same superlatywy by się z pewnością sypały :mrgreen:

To chyba jasne że każdy zachwalałby swoją dziewczynę :wink:

Nie jest to nadzwyczaj piękna kobieta :slight_smile:

Jeżeli ją nazwał bym piękną to jak miałbym nazwać Jessicę Albę czy Shakire :slight_smile:

Merzena jest fajną laseczką, ale nie bez przesady, kobiety o których wcześniej wspomniałem są bardzo sexowne i piękne, a Marzenka no cóż jest zwykłą ładną kobietą :slight_smile:

wszystko też zależy od umalowania

tu dla przykładu aktualna Miss World która ma 18 lat (na gali wygladała na jakieś 28 ) http://wiadomosci.onet.pl/1363023,2677,kioskart.html

i tu http://zyciegwiazd.onet.pl/40561,0,1,mi … lerie.html

i zdjęcie które mi osobiście o wiele bardziej sie podobało http://pl.wikinews.org/wiki/Grafika:Ta% … %C3%A1.jpg

(podobno to ta sama osoba a jaka różnica) i tu faktycznie można powiedzieć, że to Miss World

A co do Marzeny to na polskim konkursie wyglądała jeszcze w miarę (gdyby nie ten uśmiech:/) to na gali Miss World wyszła po prostu źle (ale to już kwestia gustu).

żal mi wiekszosci z was, tak fajną laske zjechaliscie jak jakąś szmate, a pewnie gdyby tematem forum byl Pudzian to kisiel w majtkach byscie mieli

Koberc masz racje , ale przyznaj ze polka nie była za ładna … , a moja faworytka na Miss World była ROMUNKA niezła sztuka :lol:

jeśli chodzi o wygląd to średnio widzi się lepsze na ulicy :slight_smile: Piersi ładne ,gorzej z uśmiechem ,a co do reszty to ocenić nie mogę.Może jeszcze jakieś fotki?