Mix Plus

20 lipca 2004 roku podpisalem umowe z plusem w ofercie mix :lol:. Ostatnio wykonałęm ostatnie 24 doladowanie (a potem jeszcze 25 bo sie zapomniałem). Moge zmienić teraz jakoś taryfe?? Czy aby to zrobić musze zmienić karte sim (co wiąze sie ze zmiana numeru… :confused: ). I czy powinienem dostać smsa od plusa ze wypełniłem już umowe (czyżbym podpisał umowe na okres 30 doładowań :? )

Jeśli zakupiłeś telefon za 1 zł to raczej napewno masz umowę na 30 doładowań. Po zakończeniu umowy, z MixPlusa przechodzisz automatycznie na Simplus, ale czy powiadamiają o tym to nie wiem, ale sądzę, że tak.

telefon byl zakupiony za 20 - 30 zlotych. Jest to Nokia 3510i. Probowalem zmienić taryfę ale “Zmiana niedozwolona…”. Czy to znaczy że podpisałęm umnowe na 30 doladowań :frowning:

Na to wygląda, musisz dokładnie poczytać umowę. Ale skoro po 24 doładowaniach nie możesz zmienić taryfy to pewnie musisz dokonać 30 doładowań. Zawsze możesz zadzwonić do BOKu na nr. 2601 i się dowiedzieć.

Być może masz umowę na 24 doładowania, ale pamietaj że zmienić

taryfę np na SIMPLUS-ową możesz dopiero po wydaniu pieniedzy

z 24 doładowń w ramach MixPlusa.

Wyślij SMS o tresci PZ na numer 2585 to dostaniesz zwrotna informacje

ile doładowań Ci pozostało, ale nie zapomnij, jak powyżej, że pieniądze wpłacone w ramch MixPlus, musisz w nim wydać !!

Dzięki wszytskim. Umowe ma mama (ja niestety nie moglem wziać telefonu na siebie) ale po wysłaniu smsa pod 2585 dostałem smsa zwrotnego iż do końca kontraktu pozosta ło 6 doładowań… :(. Jak mama wróci to poprosze ją aby poszukała umowy, ale wydaje mi sie że była podpisana na 24 dołądowania więc nie wiem skąd tu jeszcze 6 :?. No nic dzieki wszystkim wielkie!