Potrzebuje dobry program do mixowania w stylu techno. Moze być płatny. Jak macie to zapodajcie linki bądź info :idea:
Usunięto ozdobniki z tematu. lazikar
A
Potrzebuje dobry program do mixowania w stylu techno. Moze być płatny. Jak macie to zapodajcie linki bądź info :idea:
Usunięto ozdobniki z tematu. lazikar
A
Atomixmp3 oferuje możliwość mixowania ;), ale nie wiem, czy akurat w stylu techno, gdyż nigdy go nie używałem
Virtual DJ mixuje wszstko
Wersja Shareware
Popieram Adidadiego. Według mnie nie ma lepszego programu do mixowania, jak Virtual Dj. W pełnej wersji masz mnóstwo wtyczek i dodatków, które umożliwiają profesjonalne mixowanie muzyki. Jednak wymaga to pewnej wprawy.
Zacząłem korzystać z programu eJay. Po korzystaniu z niego po ok. 5 min komp. mi się zawiesza. Może wiecie czy sie gdzieś tam ustawia
Windows XP
Celeron 2,4
Ram 256
Co się ustawia? Czy ma się zawieszać?
Takie są domyślne ustawienia Windows, nie wiem, czy można je zmienić.
Być może jest to spowodowane małą iloscia RAM’u, ja mam 512 i powiem,że na Traktorze miałem przycinanie (tak co jakieś pare min). Proponowałem traktorka, jednak nowa wersja Virtual DJ v3.01 jest super.
Adidadi , dobrze radził
Problem z eJay’em raczej nie jest tym spowodowany, bo u mnie na 128 mb ramu eJay ładnie śmigał.
chamsterweb , spróbuj Virtual DJ’a
ja polecam Techno eJay 4
Program eJay nie działa bo napewno nie masz systemu Windows 98. Miałem ten sam problem na XP nie działa :evil: