Witam, posiadam telefon nokia lumia 640 LTE, miałem na nim aplikacje MixRadio która bardzo mi się podobała, niedawno zainstalowałem na fonie nowy system, zamiast win 8.1 wgrałem Win 10 Insidier, problem polega na tym, że aplikacja została wycofana ze sklepu Czy ma może ktoś jakieś info czy to już na stałe czy kiedyś wróci i czy jest jakaś dobra alternatywna aplikacja która działa na podobnych zasadach jak MixRadio.
Nie chcę zakładać kolejnego tematu, więc napisze tutaj ten sam problem tylko inna aplikacja - Here Drive
Dzięki za pomoc chłopaczki!
Korzystasz z systemu będącego w fazie testowej i takie problemy nie powinny cię dziwić - zwłaszcza, że obie aplikacje dedykowane są dla mobilnego systemu z linii 8.x
Czy będą one dostępne dla Windows 10 Mobile? Może tak, może nie. Przekonamy się po premierze nowego systemu.
Zrobiłem to w inny sposób, po prostu zresetowałem telefon, dalej mam win10 IP ale razem z resetem wgrały mi się domyślne aplikacje z win 8.1 w tym mixradio, here drive itp. to co chciałem to sobie zostawiłem, a to co nie potrzebne skasowałem, aplikacje działają normalnie, nawet aktualizują się w sklepie, po prostu to polityka Microsoftu blokuję te aplikację i sam człowiek ich nie może zainstalować, może szykują nowe odpowiedniki w raz z wyjściem pełnej wersji.