Mniejszy Pobór Energii

Witam , co myślicie o tym

http://allegro.pl/item216952331_rachune … _5_kw.html

ktoś z was już to może testował ?? czy to cos daje czy to pic na wode :> ?

pic na wodę

jakieś uzasadnienie ??

dokłądnie to samo robi właśnie kondensator filtrujące w zasilaczu

zasila mój komputer przy jednocześnie nie zużywając energii, panie panowie, mamy perpetum mobile

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bill_killer

A więc nie jest skuteczny :?

W Polsce odbiorcy indywidualni nie płacą za energię bierną tylko czynną, zaś owe urządzonko zajmuję się poprawą cosinusa fi czyli współczynnika mocy biernej, więc odbiorca indywidualny może je wsadzić w sobie w pięty (będzie przynajmniej wyższy :P:P:P: ).

Ale to raczej bolesna metoda :stuck_out_tongue:

Ciekawe ile osób się nabierze i to kupi. :slight_smile:

jak czytałem opis to się nieźle usmiałem … Niema to jak wciskanie głupot “ciemnym” ludziom …

Ciekawe kto to kupuje … :?

Ale wiecie co?

To nie musi być takie bez sensu.

Ktoś to może kupić, zadziała efekt placebo i też zaoszczędzi ;D

poszukaj sobie informacji o zastosowaniu magnesów neodymowych :slight_smile:

Daruj sobie takie durne porady, jezeli nie chcesz sprawić kołpotu temu co z nich korzysta :!: :!: :!:

durne ? na jakiej podstawie tak to oceniasz ? czy ja go namawiam do korzystania ? czy daje mu gotowe rozwiązania ? zachęcam go tylko do zdobycia nowej wiedzy :!:

wyluzuj ziom ^^

To chyba Ciebie dotyczy, zreszta na tym forum nie rozmawiay o sposobach oszukiwaniani innych :!:

oszukiwania ? czy ja napisałem cokolwiek o oszukiwaniu ^^

skąd ta chorobliwa naditerpretacja ?

mógłbyś mi to wytłumaczyć ewentualnie pokazać punkt regulaminu forum który rzekomo złamałem ? magnesy neodymowe maja tak szerokie zastosowanie że warto zapoznać sie ze sposobami ich wykorzystania bo często niezdajemy sobie z tego sprawy 8)

jeszcze raz PROSZĘ, wyluzuj

Ty to sobie najlepiej prąd od razu z klatki schodowej pociągnij :lol:

Z klatki, to jest rozwiązanie dla lamerów.

Ze słupa - to jest coś :smiley: