Od ponad trzech tygodni ciągle nie został usunięty komentarz " Widać, że nie masz poważniejszego zajęcia synku" mimo Twojego zapewnienia… a teraz przybył kolejny rodzynek „… Po takich wypowiedziach widać jak jesteś marnym wewnętrznie człowiekiem”.
Pytanie, od kiedy to na dobrychprogramach jest przyzwolenie, żeby obrażać Usera w ten sposób? Bo ja tu już od ponad miesiąca jestem notorycznie w ten sposób atakowany.
Wyłączyć komentarze, stworzyć wątek na forum, we wpisie blogowym dać link „komentarze na forum”? Na forum brak anonimów i łatwiej o moderację. Tylko nie wiem czy można wyłączyć komentarze w wybranym blogu?
Przez kilka lat bloger na DP miał prawo moderować komentarze, i ja usuwałem te nie związane z tematem wpisu - tak jak większość innych blogerów. Ale od roku nie można tego rczynić, tak samo jak się nie ma wglądu w statystyki, co jest bardzo złą zagrywką, bo Autor nie ma świadomości, które jego artykuły się dobrze klikają. Zresztą to zrozumie tylko inny bloger. Od tego czasu na DP/WP nie zrobiono nic, żeby ten stan zmienić, a publikuje tu zaledwie garstka blogerów. Odnośnie Przemka może i tu jest autorytetem, ale mi osobiście żal jest takich ludzi, którzy czerpią satysfakcję w atakowaniu innych np. przez zazdrość. Ale to temat rzeka.