Mój problem z operą


(Mateuszpiotr) #1

Witam.

Od dawna używam opery i wszystko było dobrze ale do czasu.

Mój problem jest taki ze nie moge sie zalogowac nigdzie. Podam przyklad

Wchodze na swoja poczte, wpisuje adres poczty, wpisuje hasło, klikam enter albo zaloguj. Strona mi sie odświweża i adres i hasło zostało wymazane. Są puste pola. Tak samo jest z portalem nasza-klasa i YT.

Mam jeszcze jedna strone i jak sie na nia loguje to jest w porzo ale do czasu kiedy albo odswierze strone albowejde w link jakies.Wtedy mi sie pokazuje ze nie jestem zalogowany.

Nie wiem co zrobic, prosze Was o pomoc.

Pozdrawiam :slight_smile:


(Chillout) #2

Przeskanuj http://www.mks.com.pl/skaner/ (działa pod IE)

i poczytaj viewtopic.php?p=644969


(Mateuszpiotr) #3

włąsnie skanuje.

Poszukalem ta gdzie kazales i nei znalazłem. Wychodzi ze tylko ja mam taki problem.

czy wie ktos o co w tym chodzi???


(Blotny) #4

Usuń ciasteczka i uaktualnij do najnowszej wersji.


(Mateuszpiotr) #5

wszedłem w narzedzia-> zaawansowane-> ciasteczka. Otworzylo sie okno i nic w nim nie bylo znaczy ze sa usuniete a wersje mam najnowsza


(antiferno) #6

mozesz jeszcze odinstalowac - usunac wszystkie pliki ktore zostana w katalogach profili i zainstalowac ponownie , moze pomoze...


(antiferno) #7

a... w opcjach zaawansowanych \ciasteczka masz akceptuj wszystkie ?


(Mateuszpiotr) #8

dzieki dobry czlowieku.

Nie mialem akceptuj ciasteczka, wlaczylem je i teraz juz jest git :smiley:

jeszcze raz dziekuje, jak bede mial jeszcze jakis problem to dam znac :stuck_out_tongue: