Palit Radeon HD4850 Sonic 512MB DDR3 /256bit/ 2xDVI TV-out
Steelpad QcK
Pentagram Freezone HP-120 ALCu Karakorum
Zalman Pasta termoprzewodząca ZM-STG1 (3,5g)
Razem 1403zł w ecs.pl
Co o nim myślicie? Zasilacz bierze ode mnie OCZ’a SXS 600w z nowym wentylem chciał poznać opinię ludzi z forum przed kupnem zestawu Jakieś zmiany? wszystko z esc.pl lub innego dobrego taniego sklepu
OCZ 2GB (2x1GB) PC1066 CL5 SLI Ready EPP - taka częstotliwość jest bez sensu, e5200 dopiero przy mocnym kręceniu wyjdzie lekko ponad 400FSB, więc aby pamięć działała 1:1, wystarczy by miała 800MHz, w tym przypadku najlepiej kupić Patriot LLK http://www.esc.pl/product_info.php?cPat … ts_id=4310 (chociaż różnica niewielka w cenie, ale i tak 10zł w kieszeni)
różnica w cenie niewielka, bez oc można pracować na 1066, dobre chłodzenie pamięci z hp 800tki na niższym cl i v co sprawia iż jest to b. dobry wybór - nawet bez oc.
Obudowę ma jakiegoś IBOX’a… klawiaturkę i mysz także ma choć stare to dobrze działają To lepiej brać OCZ Reaper czy Patriot LLK? Mi przemawia większa częstotliwość, ale które lepsze do OC? Myślę, że proc będzie kręcony na ok. 3,5 ghz
mass95 , Crysis na pewno nie. Natomiast co do innych produkcji, powinien spokojnie pograć jeżeli nie na full, to na średnich (w skali od 1 do 5, to 4).