Moja stronka


(Swirus18) #1

Witam mam takie pytanko ukończyłem moją właśnei strone i jakiś błą mi się zrobił był bym wdzięczny jak by mi ktoś powiedział w czym on tkwi bo nie mam zielonego pojęcia Link pod moim WWW


(lazikar) #2

Ot Kosz

Linka zakrywam.

Umieść go pod icon_www.gif


(Asterisk) #3

Masz błędy literowe też - ale co konkretnie Cię interesuje ??


(adpawl) #4

Jaki błąd? gdzie, co, jak? Czym on się objawia?

Może więc sprecyzuj w czym problem, bo trudno tak zgadywać :?


(lazikar) #5

Masz blokade prawego przycisku myszy. kodu nie mozna zobaczyć. :?


(adpawl) #6

Jakoś mi tego nie wywaliło, ale to zapewne za sprawą konfiga przeglądarki... :lol:

Tak, czy inaczej:

Błąd by wywalała pogróbiona linia... Sęk w tym, że nie zauważyłem wcześniej deklaracji funkcji WypiszImieniny :?

Czyżby więc przeoczono jakiś fragment skryptu? :wink:

...bo to mi wygląda na odwołanie do nieistniejącej funkcji :roll:

BTW

Kod bardzo zagmatwany, skrypty bym pozapisywał do plików i umieścił w jakimś katalogu, a odwoływał się do nich przez deklaracje:

To by nieco rozjaśniło i odrobine uporządkowało kod.