Moje cfg w Cs'ie

Mam problem z gra CS1.6 otoz gdy dopisuje komendy do pliku config.cfg w folderze cstrike potem wpisuje w konsoli w grze exec (moja nazwa).cfg np exec gieras.cfg to gra mi sie zacina albo nic sie nie dzieje. Co zrobic zeby cgfg dzialalo?

Spróbuj przeinstalować STEAMA.

gierciu12 może masz jakiś błąd ?

Zrób tak - odpal ceesa z domyślnego configa (usuń plik config.cfg oraz inne w folderze cstrike - gra sama da nowy), a następnie w konsolce powklepuj komendy i jak ustawisz wszystko daj:

writecfg gieras

Później w razie jakiejś modyfikacji - wczytujesz poleceniem

exec gieras.cfg

Tzn usuwam wszystkie pliki config.cfg z cstrike potem wpisuje w konsoli wszystkie komendy i biore writeconfig gieras i czy ten d\cfg bedzie gdziesz na dysku>

gierciu12 nierozumiem o co Ci chodzi :stuck_out_tongue:

ja mam config.cfg w folderze:

D:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\l337crew\counter-strike\cstrike

także tam on się powinien pojawić.

Może masz steam po polsku więc możesz mieć .cfg w cstrike_polish. Poszukaj tam :wink:

nie mam jak wpisuje komendy np bind f4 awp;deagle;vesthelm;primammo;secammo i wpisuje pozniej writecfg gieras to mi kupuje tylko deagla i awp bez ammo i kamizelki. Co zrobic zeby po dopisaniu w pliku config.cfg komend te bindy i komendy dzialaly? Czy trzeba ustawic atrybut Tylko do odczytu? Bo kolega ma swoje cfg wpisuje w konsoli exec paka.cfg i mu dziala a mi nie dziala pisze ze nie znaleziono takiego pliku .cfg on ma je wgrane na D:/program files/valve/configs i mu dziala :?

Złączono Posta : 16.12.2006 (Sob) 16:11

Chcialbym napisac od nowa cfg bo kolega mi powiedzial ze wystarczy w notatniku napisac komendy potem zapisac np gieras wklejic do steam/config ustawic atrybut tylko do odczytu odpalic gre w konsoli wpisac exec gieras.cfg i juz ale mi nie dziala. Moze trzeba cos dopisac do konca swojego cfg np exec userconfig.cfg i exec gieras.cfg??