Moje konto na Facebook’u zostało zhakowane

w nocy ktoś zhakował mi kotno przyszło mi powiadomienie na maila ze zmienienił mejla, fb proponuje wyslanie kodu na zmienionego mejla, a teraz przestało mi wyszukiwać profil mimo ze on widnieje … zapłace za odzyskanie konta bo mam tam strone firmową… 603722392

Link

https://www.facebook.com/hacked

1 polubienie

Możesz sobie do nich pisać. Mojej żonie w kwietniu „ukradli” konto . Zgłosiłem do FB, zgłosili znajomi.
Na wszystkie zgłoszenia FB odpisało nie ma podstaw do uznania, że konto zostało skradzione.

Dzisiaj także moje konto padłą ofiarą kradzieży, zmieniono mail + usunięto mój numer telefonu. Nic nie można zrobić. Wchodzę w te linki i po wybraniu opcji z dowodem osobistym mam strona nie działa jak dodałem to w poniższym ss-ie.

Udało się odzyskać komuś konto? Mam identyczny problem, zmieniono maila, a strona na fb gdzie powinno się przesłać dowód oczywiście nie działa.

Mam identyczną sytuacje. Udało mi się dojść do etapu gdzie podałem adres mailowy do kontaktu. Oczywiście kod przyszedł, przepisałem go i wybrałem opcje przesłania dowodu osobistego. Po kliknięciu wyskakuje mi to samo co u Ciebie. Nie mam pojęcia co dalej robić.