Moje konto na Facebook'u zostało zhakowane

ja miałem to samo i też wysyłałem kilkakrotnie dowód u mnie problem był taki że nie wchodziło wogóle zmiana maila ale konto istnieje nadal przychodzą mi powiadomienia z tamtego konta a mam inne sprawdzałem czy konto jest widoczne nie jest

Witam, miałem wczoraj dokładnie taki sam problem -dostałem się na konto, ale nie mogłem niczego zmienić, bo facebook na jakąkolwiek zmianę wołał o hasło ustawione przez hakera, po kilku próbach wyrzuciło mnie z facebooka:/ Czy udało Ci się w końcu odzyskać konto? Co jescze można zrobić?

u mnie to samo było i niestety nie mogłem zmienic hasła bo jak wpisywałem zmien hasło to do niego na poczte szło

A w jaki sposób udało Ci się w ogóle dostać na chwilę do swojego konta? Ja dostałem maila z linkiem jak poniżej „WRÓC DO KONTA TERAZ” - a z tego co czytam ludzie zazwyczaj dostają link do RESETU hasla…
Jakby ktoś miał jakiś postęp dajcie znać!

UWAGA! Udało mi się dzisiaj odzyskać konto! Po niezliocznej ilości prób i pomocy: DOMINIK WŁOKA - na facebooku /instagramie/youtube.
Moja rada - próbować dużo do skutku na urządeniach z których do tej pory korzystaliśmy z facebooka!
Jak się uda dostać na konto to zacząć od zmiany numeru telefonu i emaila.
Powodzenia!

Jak udało Ci się skontaktować z Facebookiem ? Gdzie wysłałeś skan dowodu ? Shakowali mi konto pomóżcie proszę !!

Tak no i włączyć 2FA, czyli dwuetapowe uwierzytelnianie.

Proszę o pomoc
Moje konto na fcb zostało zhakowane, haker przypisał swój Neil wykasował mój numer telefonu oraz ustawił uwierzytelnianie aplikacja.Udalo mi się odzyskac starego meila i utworzyć nowe hasło jednak nie mogę się zalogować bo zostało ustawione uwierzytelnianie dwuetapowe aplikacja do której nie mam dostępu aby wygenerować kod. Nie mam jak skontaktować się z fcb bo każdy krok to praktycznie sztuczna inteligencja. Da się coś zrobić ? Jak zgłosić że mimo potwierdzenia tożsamości nie mogę się zalogować.

Jeżeli kontakt z Facebookiem poprzez support nie przynosi rozwiązania, to można „postraszyć” Facebooka poprzez wysłanie wezwania z kancelarii prawnej. Duże podmioty mają tendencję do ignorowania zgłoszeń użytkowników, lub obsługiwania ich poprzez booty. Prowadzone przeze mnie sprawy pokazują jednak, że po otrzymaniu wezwania z Kancelarii Facebook zaczyna interesować się sprawą, i szybko przywraca konta. Kilka takich przypadków opisałem na moim prawniczym blogu twojeprawawinternecie.pl

Wydaje mi się, że ciężko będzie. Trza było włączyć 2FA. Baker by już nie miał dostępu.

Jaki sposób uwierzytelniania? Jeśli Google Authenticator nie twój lub nr telefonu. Od geoj to będzie ciężko.