Witam, szukam jakiegoś monitora 24-25 calowego z budżetem ok. 700 zł. Do monitora będzie podłączony PC, PS4 i Nintendo Switch Nie oczekuję nie wiem jakich wodotrysków, bo wiem, że w tej cenie ich nie dostaną, ale interesują mnie przyzwoite kolory
Pierwszy wybrałem ze względu, że w pracy używam Samsunga z zakrzywionym ekranem i mi bardzo odpowiada. Ale jest to model zdecydowanie wyższy , a ja prywatnie w domu takiego nie potrzebuję. Drugi wybrałem, bo podobno jest to po prostu dobry monitor w tej cenie.
Nie gram w jakieś ultra szybkie gry. Najbardziej dynamiczną grą w jaką będę grał będzie prawdopodobnie Bloodborne, Super Smash Bros, Wiedźmin, Overwatch czy przyszły Cyberpunk. Przeważnie zaś będzie grane w Hearthstone i MTG Arena.
Który byście wybrali z tych dwóch? Czy może jeszcze jakiś inny ?
Mam identyczny monitor Samsung Curved. Kupiony rok temu. Ja z monitora zadowolony jestem, jak i do gier, filmów, spisuje się świetnie. Fajne opcje ma, niby szczegół, ale komuś przydadzą się.
Nie proponuję Acerów, bo mając do wyboru 5 sztuk w sklepie, prawdopodobnie każdy będzie dawał inny obraz, zaczyna to rosnąć do statusu legendarnego w przypadku monitorów Acera.
Nie bierz tego LG wpisz tylko w google nazwe LG i problem paski na ekranu nierówności itp
Acer nitro lepszy chcesz o nim info to pisz mój kuzyn dostał na komunie
Fajny jeszcze jest Philips
To raczej Twoja opinia, zresztą nawet kilkadziesiąt sztuk z problemami to nic przy liczbie produkowanych. Wg mnie też nie jest przypadkiem, że forum w tematach jest identycznie. Acery badziew i częste wady, a LG raczej daje spokój.
W sklepie nastąpiła zmiana planów i wziąłem ASUS Curved VZ27VQ. Spodobały mi się jego kolory, fajne kąty i ogólnie wygląd. Spisuje się znakomicie nawet w szybszych grach
Był taki zamiar, bo szedłem do sklepu z zamiarem kupna tego LG Ale zacząłem oglądać 27 calowce do 800 zł i jak zacząłem sobie porównywać obraz to tutaj mi się wydał najfajniejszy, a że opóźnienie ciut większe to sobie tłumaczę, że nie jestem progamerem i pewnie i tak starczy Na szybko odpaliłem wczoraj Wiedźmina i OW i chodzi płynnie, lag nie jest odczuwalny, więc jestem zadowolony z zakupu