Jeszcze bardziej mnie opie przekonałeś do monitora 21:9
Kozak. Jaka GPU? że uciągnie taką rozdzielczość
To było na RX 470 i Ryzen 5 2600
Jest stałe 60fps?
Nie wiem, grało się płynnie na średnich. AMD jakieś czary robi w sterownikach i wszystko hula na 2560:1080
Aha… Kozak!
GTX 1650 z tego co widzę jest porównywalny, więc spoks.
W tym monitorze jest od groma ustawień do gier też, klatki pokazuje itp.
Aha.
Zobacz ustawienia OSD
Nie starczy mi miejsca na 21:9 dlatego chcę 16:9 i 2k, mam już jeden monitor i nie będę się go pozbywał
Ja sam posiadam:
i jeśli chodzi o granie na konsoli xbox series x sprawdza się świetnie.
Jeśli chcesz coś o spokojniejszym design to…
…co do półki bardziej budżetowej się nie wypowiem. Nie miałem styczności.
Te monitory to przerost formy nad treścią. Widziałem testy obu porównywane z monitorami o połowę tańszymi i wszędzie w recenzjach było, że jakość obrazu między nimi jest minimalna praktycznie niedostrzegalna a różnica w cenach była 50%.
nie twierdzę, że jest inaczej. Po prostu poleć coś co kosztuje połowę, a wyświetla obraz porównywalnie dobry. Autor wątku będzie zadowolony (padło personalnie do mnie skierowane pytanie to odpisałem, a że mam taki jaki mam (jak sugerujesz przepłacony) to i na siłę nie polecam. Wyraźnie napisałem, że o półce budżetowej nie mam pojęcia).
A coś nie zakrzywionego? Jakos nie mogę się przekonać do zakrzywionego ekranu. Tak to ten Dell spoko jest
W ofercie iiyama i AOC są 32’ z płaskimi ekranami. Na bank jakiś fachowiec z tu zgromadzonych poleci Ci coś odpowiedniego.
Nie widać dobra zamówię byle jaki ale ips nie va taki jak wysłałeś bo mi się iiyama nie podoba ale dzięki!