Morrowind\wątek główny\orvas dren

Mam big problem. Jest misja w ktorej trzeba przekonac do siebie Orvasa Drena. Link do opisu: http://www.morrowind.pl/morrowind-horator-hlaalu-d-mor_wg_z_11.html

Problem mam taki ze na poczatku gry powybijalem wszyskich na plantacji Dren łacznie z owym Orvasem Drenem bo mial fajna zbroje, duzo kasy itp. A teraz musze zdobyc jego poparcie. Czy da sie to jakos ominąć??? A nie chce mi sie zaczynac od nowa. Prosze o pomoc.

Jeżeli go zabiłeś i pojawił się napis: “Zabijając tę osobę nie poznasz swojego przeznaczenia. Kontunuuj grę od najbliższego zapisu”(czy jakoś tak) to już nic się nie da zrobić.

Kurde przechodziłem morka ale już nie pamiętam co i jak. Zdaje się, że też go rozwaliłem. Wszystko zależy od tej linijki, którą przytoczyłem, jeżeli się nie pojawiła to idziesz dalej.

Jeżeli nie pojawił się ten napis, to idziesz do tych babek i automatycznie gra wykrywa, że kolesia już nie ma i dają ci poparcie(no chyba, że będzie odwrotnie i zaatakują), zawsze też można dać łapówę.

Przykład. W Balmorze, po stronie rzeki gdzie są domki mieszkalne, mieszka babka, jak ją zarąbałem nic się nie stało. Potem poszedłem do gildii wojowników i jedno z pierwszych zadań to było iść do domu tej babki i rozwalić szczura, który się u niej zadomowił na chacie. Idę i się skapnąłem, że już jej nie ma, z powrotem do gildii i zadanie wykonane.

No wlasnie jak zadzgalem typka to nie bylo tego napisu "Zabijając tę osobę nie poznasz swojego przeznaczenia. W innym opisie znalazlem ze jesli zabilem ktorego bądz z tej listy to nie da sie wykonac misji. Spróbuje i zobacze co sie stanie. Powinno byc tak jak mowisz ze zalicza mi zadanie bo nie pojawil sie ten tekst. Raz dla zabawy wytluklem wszystkich z gildii magow w balmorze i zabilem chyba tego orga i pojawil mi sie ten monit. No wiec WIELKIE dzieki OUTCA$T. wrocila mi chęc na konczenie gry bo po przeczytaniu tego ze nie ukoncze wątku glównego stracilem motywacje…

Gieru napisz, czy dało się przejść dalej.

Sory ni mam czasu grac bo musze uczyc sie z fizyki zeby nie zaliczać semestru. Jestem w pierwszej klasie LO i jak nie zdam OUT ze szkoly. Zaczne znowu grac na feriach ktore mam 0d 14 do konca lutego. Ale moze w piątki i soboty będe mial czas grac. Napewno sie odezwe. Pozdro!!