Siema wam, mam malutki problem. Otóż posiadam motorolę Q9 i chciał bym do niej zainstalowac gg lecz nie mogę . Nic nie wyskakuje do pobrania przez telefon a jak ściągam przez komputer to nie mam pliku na telefonie . Telefon mam w plusie od samego początku . Teraz pakiet 36i6 . Dodam też że mieszkam w małej miejscowości i żeby wejśc na internet potrzebuje na niej sieci 3G a na samsungu mamy nie muszę tego potrzebowac .
Bardzo proszę was o pomoc co zrobic aby na mojej motoroli działało gadu-gadu .
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
–> Odnośnie internetu, wykasuj wszystkie ustawienia INTERNET i MMS, skasuj punkty APN, zresetuj telefon i wgraj ponownie ze strony operatora lub według instrukcji ręcznej konfiguracji.
No więc pobrałem palringo ale tojest program który łączy się przez wi-fi . A Q9 takowego nie posiada. Nimbuzz to samo . Znalazłem mobilną wersje gadu gadu na windows 6 . Włącza się lecz teraz problem tkwi w połączeniu z siecią internetową lub wap . A na stronie producenta plus nie ma konfiguracji dla tego telefonu a w punkcie sprzedaży nie potrafią tego ustawić . Mógł by mi ktoś podać link lub napisać jak skonfigurować ten telefon ?