Witam Mam SE K700i ale zastanawiam sie czy nie przedać i kupić V3?
Co byscie wybrali i dlaczego!
Prosze przenieść do GSM sorka!
Witam Mam SE K700i ale zastanawiam sie czy nie przedać i kupić V3?
Co byscie wybrali i dlaczego!
Prosze przenieść do GSM sorka!
Ja zostalbym przy Sony Ericsonie bardzo fajny telefon mi sie osobiscie podoba i ta funkcjonalnosc jest to cudo
Ale dam linki do serwisu i tam jest wydzielone na komenty negatywne i pozytywne jest ich duzo w obu modelach wiec przeczytaj wszystkie:
Motorola
http://www.mobile.inspiracja.com/Motoro … ,phone.php
SE
a nie mozna było odrazu
ja tez bym zaostawil se siostra uzywa i jest bardzo zadowlona a tak za ile sobie go cenisz :> ??
Se juz mi sie znudził motorolka fajnie wygląda…
Patrząc przez wzgląd na funkcjonalność telefonów (41MB to nie pięć, a mp3 w k700i są dużo lepszej jakości) to powinieneś zostać przy k700i,
ale jeśli nie słuchasz muzy na telefonie i 5MB Ci wystarczy, w dodatku podoba Ci się wygląd V3 to zamień.
Ja bynajmniej na Twoim miejscu zostałbym przy k700i
V3 to nowatorski wygladzik i co tu duzo mowic SZPAN
ale jezeli cenisz funkcjonalnosc zostan przy K700i :lol:
no własnie szpan… jeżeli tylko to cie obchodzi to zmieniaj, lub poczekaj aż cena spadnie bo niedługo spadnie… wkońcu na Wiosne nowa kolekcje telefonów wyjdzie
to chyba nie uzywałes V3 ja mam i wiem co muwie telefonik jest zaje…sty ma kmere z nie orraniczonym zapisem apart robi bardzo dobre fotki dzwonki mp3 i wiele innych bajerów
Ile na te 5mb nagrasz :?
na e398 dokładnie 4:50 min :mrgreen:
w jakości 320x ?
640x480
ło to całkiem nie źle… tylko po co ? No ale jak ktoś lubi…
640x480 ??? LOL takie filmiki robia kamery Creative wielkości 5x5x5 cm
I co zrobi ci fon rozdzielczosc 1.3 MegaPiksela ?? i co zinterpoluje ci 2 razy po drodze ?? LOL
Kret Nie rozumiesz chyba o co chodzi w technologii.Ok wiadomo cyfrak do zdjęc.Ale firmy starają się tworzyc kilka urządzeń w jednym i taki SE K750i/D750i/W800i robi zdjęcia o bardzo dobrej jakości.Za niedługo komy będą wyposażane w 4 Megapiksela aparat.Chodzi o to aby stworzyc multimedialny “kombajn” którym zrobisz wszystko