Oj dopasowywanie rozdzielczości strony do rozdzielczości pulpitu by się przydało. Niestety wiele stron i portali np. nk.pl ma z tym problem
Na 1920x1080 już w ogóle obleśnie to wygląda, ale da rade
Witam, czy wiadomo już coś więcej nt. nowych motywów kolorystycznych? Zostanie tylko zielony? Ja widziałbym chętnie jakiś niebieski,czarny, pomarańczowy, brązowy, czerwony (dla pań ;p) itp… Już dość sporo czekamy na wdrożenie innych wersji kolorystycznych.
Pozdrawiam, Robert.
Masz zimowy motyw kolorystyczny, gdyby nie śnieg i gwiazdki to jest super
Heh ja czekam na motyw Windows 7
Tak, długo czekamy
Miło by było, gdyby forum także było w różnych wersjach kolorystycznych Szczególnie czarna
Ja również z niecierpliwością czekam na kolejne motywy i tak jak sla17 szczególnie na czarny. Może administracja mogłaby podać jakąś wstępną datę dodania nowych motywów/nowego motywu? Motywami na forum też bym nie pogardził.
lato się zbliża więc i żółty motyw by się przydał. Wiadomo już coś?
Ach… miałem nadzieję, że będzie coś podobnego do starej wersji dp, która była o niebo ładniejsza niż nowa Ale niestety…
BTW, co do dopasowania plików css do rozdzielczości, to chyba problem rozwiązano nie dopasowując ich bo u mnie na 1366 są białe paski po bokach, a przy zwężeniu okna przeglądarki strona i tak się nie skaluje. Niektórzy czekają na nowe skórki, różniące się od siebie jedynie kolorami i tłem pod reklamy na gorze a ja czekam na kolejną odsłonę serwisu - która może przyniesie jakąś poprawę
Tak było i wcześniej, strona zmieniała format tylko przy faktycznej zmianie rozdzielczości, a nie zmianie wymiarów okna.
Widzę, że się pojawił nowy motyw - letni. Bardzo fajnie.
Fajnie że dodajecie nowe skórki do Vortalu, ale jak już są, to niech kolorystyka zmienia się wszędzie
Po kliknięciu na Blog gdy mamy ustawioną dowolną skórkę to i tak jest tam domyślny zielony kolor
Podziękowania dla Redakcji za nowy motyw. Mała uwaga - biała czcionka na pomarańczowym tle jest wg mnie mało czytelna :o
Jasno się zrobiło miły ten letni
To bardziej żółty niż pomarańczowy. I font tam powinien być brązowy.
letni fajny nadal jednak brakuje mi czerni (ewentualnie ciemny grafit)…
http://zapodaj.net/images/be0fed6640ee.png
nie wiem kiedy pojawiła się ta nowa funkcjonalność, ale jest fajna
proponuję jeden ze zdublowanych napisów “wygląd” skasować
Fajny dodatek bardzo mi się to podoba
Tak, tylko miło by było, gdyby do wyboru było więcej pozycji