Witam, bardzo długo czekamy na główne udoskonalenie nowej wersji dobrychProgramów tj. chodzi o motywy… Miały się one pojawić w niedługim czasie, po premierze wersji “beta” Nowych dobrych programów, lecz jak widać do tej pory nic się nie dzieje… Czy możemy prosić o jakieś szersze informacje na temat motywów? Czy będą one tylko podobne do tych co były tj. wiosna, lato, jesień, zima; czy może ujrzymy jakieś motywy tematyczne do poszczególnych systemów tj. Mac OS X, KDE tzn. Linux i Windows?
Czekam na odpowiedź administracji !
Pozdrawiam, Robert.
– Dodane 12.11.2009 (Cz) 21:13 –
Wiem, że nie powinno się pisać posta, pod postem, ale czy doczekam(y) się odpowiedzi administracji na ten wątek? Nie pisałbym takim tonem, gdybym nie widział w tym samym dniu w późniejszej odpowiedzi Krogulca do innego wątku w tym dziale / kategorii, nie przesadzajcie, że tak trudno jest Wam odpisać w 2-3 zdaniach na dane kryterium.
Pracujemy nad tym jeszcze - nie jest to takie proste do wprowadzenia ponieważ dla różnych rozdzielczości dedykowane są różne arkusze CSS co przemnożywszy przez ilość skórek da bardzo dużą ilość kombinacji i w efekcie spowolniłoby ładowanie się strony. Mamy jednak już pewne pomysły na to jak to możliwie uprościć, a same skórki (motywy) “się robią” Myślę, że realnie patrząc wprowadzimy je na przełomie listopada i grudnia.
No to czekamy, wiem, że przygotowanie kilku wersji kolorystycznych “ciut” czasu zajmuje, bo sam jestem webmasterem i nieraz trzeba się pobawić dość sporo, by coś wyszło; wracając do tematu to czekamy Dziękuję za odpowiedź.
– Dodane 04.12.2009 (Pt) 19:23 –
Grudzień mamy, a motywów / skórek jak nie było tak niestety nie ma…
Też się już nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że na święta już będzie przynajmniej skórka świąteczna/zimowa. Ale skoro jeszcze nie ma to widocznie twórcy potrzebują więcej czasu.
Ja też chciałbym czarny motyw. I skoro strona nie będzie się dostosowywała do rozdzielczości, to chciałbym abyście zrobili jakieś ładne tło zamiast tego białego.