proponuje zrobić nowy działgiełda. można by było wystawaić jedno ogłoszenie na mieśąc oraz posty by sie tam nie liczyły jakie macie zdanie ??
w sumie wątpie aby to przeszło. Były już propozycje na różne działy i zawsze to się kończyło fiaskiem :?
Obawiam się, że Twój pomysł nie wypali, punkroker…
ja również tak uważam,że ten pomyśł nie wypali
nie sądze, żeby to był dobry pomysł - zacznie się tu robić słup ogłoszeniowy - same kłopoty a pożytku żadnego - jak ktoś chce coś sprzedać to ma allegro itp.
nie
Śmieszne, może to i nie głupi pomysł, skoro mnie ostatnio po głowie chodziło napisanie na forum pytania, czy ktoś nie miałby na sprzedaż karty graficznej… 8)
madafaker ma do sprzedania
Jeszcze targu nam tu brakuje :shock:
Rzecz jasna…NIE
Jak narazie na zakładanie tego typu działów mówie NIE
Jestem na nie.
Interesy najlepiej prowadzić poprzez serwisy aukcyjne. Nie ma sensu, by Vortal pośredniczył w tym.
doskonały pomysł
ja postuluję zróbcie dział “szkółka niedzielna” i do tego jeszcze obowiązkowo dział dla userów chcących nowe działy :PPP
pytam sie tylko bo na allegro nie wszycy lubią (boją sie) a tu na forum jest dosyć sporo ludzi i nawet z tych samych miast i zawsze to jest jakaś pewność (można obejrzeć itd)ale jak nie to
Giełda hmm? Moim zdaniem byłby śmietnik! Jeśli już to dział ogłoszenia i czyścić go co np. 2 tygodzni! I było by fajowo!!
właaśnie o to mi chodzi. Nie byłby śmietnik można by zastosować rozwiązanie jak np na techtronic nie wiem wyrażajcie swoje opinie
a co tu wyrażać… :? większość jest na nie ;]
a pomysły nowych działów są poprostu bezsensowne… to jest forum stricte komputerowe… a niektórzy by chcieli z niego zrobić coś na wróz chatu z Onet.pl :x darujcie sobie lepiej pomysły działo-twórcze
Jestem na TAK! To świetny pomysł ! Popieram w 100 % !
Żartowałem :twisted: :lol:
:hahaha:
No, udało Ci się to Welcor!
Jednym słowem wyprowadziłeś mnie w pole…
Punkroker - rozumiem Twoje obiekcje dotyczące kupowania czegoś na Allegro, czy też na innych typu giełdach. Bo to wiadomo - można paść ofiarą niejednego oszustwa, a na naszym Forum (zwłaszcza od starych userów) można oczekiwać uczciwości, no bo się tu w miarę znamy i w ogóle…
Ale po co zaraz dział…? Swoją dezaprobatę już wyraziłam…
A nie lepiej skorzystać z tego, co już mamy na podorędziu?
A przecież mamy pole przeznaczone na podpis. I tym samym każdy, kto jest w potrzebie - czyli chce cos kupić, lub sprzedać - zawsze może sobie takie info wstawić do podpisu. Ludzie zobaczą… i jak ktoś będzie chętny, to skontaktuje się na PW - a tam już można sobie dogrywać szczegóły do woli.
Oczywiście muszą to być informacje jednostkowe, nie na zasadzie obsługiwania pół osiedla i nie kończącej sie litanii, która by wskazywała na trefne pośrednictwo.
Zresztą podpis i tak jest ograniczony parametrami.
W Regulaminie nie ma zakazu umieszczania takiej informacji, więc nie widzę przeszkód - by właśnie w ten sposób te sprawy załatwić na naszym Forum!
Jako komentaż niech posłużą słowa piosenki:
Chyba o niczym nie zapomniałem
Hmmmmmmmmm czy tak aby do końca :? :? :?