Może by nowy dział

proponuje zrobić nowy działgiełda. można by było wystawaić jedno ogłoszenie na mieśąc oraz posty by sie tam nie liczyły jakie macie zdanie ??

w sumie wątpie aby to przeszło. Były już propozycje na różne działy i zawsze to się kończyło fiaskiem :?

:expressionless: ![-o<

Obawiam się, że Twój pomysł nie wypali, punkroker…

ja również tak uważam,że ten pomyśł nie wypali :frowning:

nie sądze, żeby to był dobry pomysł - zacznie się tu robić słup ogłoszeniowy - same kłopoty a pożytku żadnego - jak ktoś chce coś sprzedać to ma allegro itp.

nie

Śmieszne, może to i nie głupi pomysł, skoro mnie ostatnio po głowie chodziło napisanie na forum pytania, czy ktoś nie miałby na sprzedaż karty graficznej… 8)

madafaker ma do sprzedania :slight_smile:

Jeszcze targu nam tu brakuje :shock:

Rzecz jasna…NIE

Jak narazie na zakładanie tego typu działów mówie NIE

http://www.allegro.pl

Jestem na nie.

Interesy najlepiej prowadzić poprzez serwisy aukcyjne. Nie ma sensu, by Vortal pośredniczył w tym.

doskonały pomysł :spoko:

ja postuluję :slight_smile: zróbcie dział “szkółka niedzielna” i do tego jeszcze obowiązkowo dział dla userów chcących nowe działy :PPP

pytam sie tylko bo na allegro nie wszycy lubią (boją sie) a tu na forum jest dosyć sporo ludzi i nawet z tych samych miast i zawsze to jest jakaś pewność (można obejrzeć itd)ale jak nie to topic_lock.gif

Giełda hmm? Moim zdaniem byłby śmietnik! Jeśli już to dział ogłoszenia i czyścić go co np. 2 tygodzni! I było by fajowo!!

właaśnie o to mi chodzi. Nie byłby śmietnik można by zastosować rozwiązanie jak np na techtronic nie wiem wyrażajcie swoje opinie

a co tu wyrażać… :? większość jest na nie ;]

a pomysły nowych działów są poprostu bezsensowne… to jest forum stricte komputerowe… a niektórzy by chcieli z niego zrobić coś na wróz chatu z Onet.pl :x darujcie sobie lepiej pomysły działo-twórcze :smiley:

Jestem na TAK! To świetny pomysł ! Popieram w 100 % !

Żartowałem :twisted: :lol:

:hahaha:

No, udało Ci się to Welcor! :stuck_out_tongue:

Jednym słowem wyprowadziłeś mnie w pole…

Punkroker - rozumiem Twoje obiekcje dotyczące kupowania czegoś na Allegro, czy też na innych typu giełdach. Bo to wiadomo - można paść ofiarą niejednego oszustwa, a na naszym Forum (zwłaszcza od starych userów) można oczekiwać uczciwości, no bo się tu w miarę znamy i w ogóle…

Ale po co zaraz dział…? Swoją dezaprobatę już wyraziłam…

A nie lepiej skorzystać z tego, co już mamy na podorędziu?

A przecież mamy pole przeznaczone na podpis. I tym samym każdy, kto jest w potrzebie - czyli chce cos kupić, lub sprzedać - zawsze może sobie takie info wstawić do podpisu. Ludzie zobaczą… i jak ktoś będzie chętny, to skontaktuje się na PW - a tam już można sobie dogrywać szczegóły do woli.

Oczywiście muszą to być informacje jednostkowe, nie na zasadzie obsługiwania pół osiedla i nie kończącej sie litanii, która by wskazywała na trefne pośrednictwo.

Zresztą podpis i tak jest ograniczony parametrami.

W Regulaminie nie ma zakazu umieszczania takiej informacji, więc nie widzę przeszkód - by właśnie w ten sposób te sprawy załatwić na naszym Forum! :slight_smile:

Jako komentaż niech posłużą słowa piosenki:

Chyba o niczym nie zapomniałem :stuck_out_tongue:

Hmmmmmmmmm czy tak aby do końca :? :? :?