Witam!
Tym razem mam strasznie irytujący problem…
Chodzi tutaj o przegląrakę internetową - Mozilla Firefox - ver. najnowsza. // Vista.
Mam tak… - chodzę sobie po stronach np. allegro.pl - jest tam dużo produktów i potrzebuje zjechać niżej (scroll). Jestem już w dolnej części strony, gdy w tym momencie wezmę ‘wstecz’ (cofnę się do poprzedniej strony) to odświerza mi ją na nowo, zupełnie wczytuje. Nie dość, że to bardzo długo trwa to jeszcze nie cofa mnie w dolną część strony (tam gdzie wcześniej zjechałem) tylko od góry i znowu muszę wszystko przewijać. - TAK BYĆ NIE MOŻE I NIGDY PRZECIEŻ NIE BYŁO!!
Odwiedzane strony przeglądarka zapmiętuje i nieodświerza ich na nowo jeśli się cofa, prawda? - Dlaczego ja tak mam? - Proszę o pomoc.
Dodam jeszcze, że explerer bardzo ładnie chodzi, jednak przyzwyczajenie oraz większa wygoda i komfort korzystania z mozilli jest dla mnie bezcenny…
A co do maili… Mam pocztę na serwerze wp.pl - zawsze gdy biorę odp., to wyskakuje mi okienko - tam piszę widomość klikam wyślij, odświerza mi i po chwili widzę komunikat wiadomość wysłana… Teraz natomiast nie mam nic takiego otwiera mi się okinko, aby odpowiedzieć - odpowiadam i po chwili gdy klikam wyślij - odświerza mi na nowo (te okienko samo - nie pocztę!) i nie wiem czy e-mail jest wysłany czy nie bo nie mam tego potwierdzenia co zawsze…
Prosiłbym o pomoc.
Pozdrawiam,
DearD