Czy jest możliwość sortowania po dacie wiadomości poszczególnych odbiorców? Obecnie mam wyświetlaną starą wiadomość od danego odbiorcy a nowa jest widoczna po rozwinięciu drzewka.
Raczej trzeba wyłączyć grupowanie lub archiwizować przeczytane starocie (nawet jak mają ledwie godzinę a co 10 minut ktoś już odpisuje).
Szkoda bo fajna opcja ale bez sortowania bezsensowna. Zastanawiam się w takich sytuacjach jak można takiego błędu nie poprawić. Szukałem opcji wyłączenia grupowania i niestety poległem :\
Ok znalazłem.
Dziwne bo na stronie Tworzenie wątków wiadomości w Thunderbirdzie - grupowanie wiadomości według konwersacji | Pomoc dla programu Thunderbird widzę, że mają sortowanie po dacie.
Ale nie zawsze działa „zawsze rozwijaj zgrupowane wątki”, wtedy najstarszych mail jest podkreślony, by wskazać, że dyskusja jest kontynuowana i nie przeczytaliśmy czegoś nowego.
Ten program jest porażką, po wyłączeniu grupowania po wyłączeniu programu ponownie znowu grupowanie włączone. Dramat, co za miernoty tam pracują ;/